Toyota je stvorila savršen SUV za sve prilike

Savršeni SUV za sve prilike života.

Japanski proizvođači automobila odlučili su iznenaditi javnost novim hibridnim automobilom, koji je idealan i za ljubitelje gradskih izleta i za one koji se žele okušati u oluji izvan ceste.
FT-4X koncept je koncept za ljubitelje velikih automobila.

Na sajmu automobila u New Yorku 2017. godine, japanski proizvođač automobila Toyota predstavio je svoj novi crossover koncept FT-4X. Znatiželjan automobil, s „klasikom“, a na nekim mjestima i ugodno staromodnim pogledom na neke stvari, proglašen je odgovorom tvrtke na tržište SUV-ova. Ovako jednostavnom gestom Japanci su htjeli podsjetiti sve da će nastaviti braniti svoj segment na ovom području.
Koncept koji obećava zarobiti tržište.
Pouzdan i prostran.

Natjecati se među novim FT-4X-ima neće biti lako, jer su na istom sajmu automobila u New Yorku najavljeni brojni zanimljivi uzorci. Ipak, novost ima jedan važan plus. Dok su automobili poput 4Runner i Tacoma usmjereni prema teškim entuzijastima, FT-4X je namijenjen širokom potrošaču. Štoviše, automobil je stvoren za one koji većinu vremena još uvijek putuju gradom.
FT-4X: pogled straga.
Prostrani prtljažnik je plus za bilo koji automobil.

Iznenadio sam i zadovoljan FT-4X impresivnim dizajnom i konstrukcijskim značajkama koje zajedno čine novi proizvod sličan švicarskom nožu. Dakle, vanjski dizajn automobila stekao je nevjerojatnu geometrijsku jasnoću. Model je dobio snažan branik za vuču. Udoban, dobro osmišljen interijer, kao i solidan prtljažnik, također će vam se svidjeti.
Moderan interijer FT-4X.
FT-4X: Strog i živopisan dizajn.

Automobil je savršen za vožnju po gradu, kao i za ekstremna putovanja na cestama i izvan prekrižene staze. Čvrsti i izdržljivi novi proizvod omogućuje vam da sa sobom ponesete najraznovrsniju opremu i potrepštine. Vozači će također biti zadovoljni informativno-zabavnim centrom, sa širokom funkcionalnošću.
Praktični volan.
Gume su samo klasa!

Što se tiče "unutrašnjosti", zasad se gotovo ništa ne zna o tome što će biti pod haubom FT-4X. Predstavnici Toyote rekli su da razmatraju razne mogućnosti, uključujući mogućnost upotrebe malih V4 motora. Pouzdane tehničke specifikacije trebale bi se pojaviti kasnije.

Pogledajte video: As in the Days of Noah - End Time Prophecy - Fallen Angels and Coming Deceptions - Multi Language (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar