Sad - cipele u izgledajućoj čaši

Cipele u izgledajućoj čaši

Baš jučer dotakli smo se ideje o ogledalima i papiru, koju je podnio umjetnik Carl Kleiner, i obećali da ćemo razgovarati o drugim svojim projektima, također povezanim s ogledalima. Pa, osim papira, voli i eksperimentirati s cipelama!

Kao što je izviješteno Kulturologiya.ru, ideja je potpuno ista kao u prethodnom projektu, samo što ovdje umjetnica koristi ženske cipele. Pretpostavljam, pitajući se zašto su cipele odabrane kao predmet, ne vrijedi - što drugo može biti tako sofisticirano i elegantno nego što nisu ženske cipele? U kombinaciji s ogledalima, ideja izgleda dvostruko zanimljivo samo zato što, kao što smo vidjeli, čak i uz par zrcala možete stvoriti jedinstvenu instalaciju.
Cipele u izgledajućoj čaši

Čitatelji su izrazili različita mišljenja o ovom projektu - neki su im izgledali dosadno, neki nadahnuti, drugi jednostavno zadovoljni svojom vedrinom i jednostavnošću. No želim napomenuti ne toliko samo utjelovljenje, već i ideju, jer je toliko važno za stvaranje projekta. Nećemo ponavljati riječi iz jučerašnjeg članka o proizvodnji svjetla i drugim aspektima potrebnim za uspješan fotošop, ali umjetnik je to uzeo u obzir. Možda je upravo to razlog zašto želim pogledati fotografije i sami smisliti nove slike.
Cipele u izgledajućoj čaši

Ostavite Komentar