Kolekcija Shufutinsky: koji se automobili nalaze u osobnoj garaži poznatog šansonjeraKao i većina ljudi, a još više zvijezde, Mihail Šufutinski je u svom životu zamijenio ne jedan ili dva automobila. U njegovoj su garaži bili vrlo zanimljivi modeli opreme. Istodobno, šansonijer ima zaista omiljeni automobil, koji posebno cijeni. Čini se da se umjetnik nikada neće rastati s tim luksuznim automobilom. Shufutinski se na ovu temu šali kako se već umorio od brojnih zahtjeva za sudjelovanjem u vip emisijama, dok zvijezda to nikada nije odbila.

1. Ferrari 599 GTB Fiorano

Najskuplji automobil u kolekciji zvijezda. | Foto: ya.ru.
Vrlo skup automobil. | Foto: carpixel.net.

Ispada da poznati domaći chansonnier nije ravnodušan prema luksuznim automobilima. Jedan od najsjajnijih predstavnika svoje kolekcije bio je i ostaje sportski automobil s pogonom na zadnja kotača Ferrari 599 GTB Fiorano. Automobil pokreće V12 motor zapremine 5,9 litara i izlaznu snagu od 620 konjskih snaga. Maksimalna brzina automobila je 330 km / h. Do stotke, automobil ubrzava u 3,6 sekundi. Danas automobil vrijedi 14,5 milijuna rubalja.

2. Porsche 911 Turbo S

Ništa manje luksuzan automobil. | Foto: fishki.net.
Evo automobila. | Foto: cxproject2015.org.

Čak i u zbirci Šufutinskog postoji tako lijepa "Nijemacica", jedna od posljednjih generacija. Umjetnika je više puta viđeno kako vozi ovaj luksuzni automobil. Porsche 911 Turbo S pokreće 3,8-litreni motor s 580 KS. Najveća brzina superautomobila na autocesti je 330 km / h. Istodobno, do 100 km / h automobil je u stanju ubrzati u impresivnih 2,9 sekundi. Takav stroj košta oko 13,6 milijuna ruskih rubalja.

3. Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

Zvijezda također ima takav automobil. | Foto: yandex.ru.
Izgleda super. | Foto: autoneva.ru.

Pjevačka kolekcija uključuje i sportski fastback s pet vrata Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid s izgledom prednjeg motora, model 2009. Automobil pokreće motor s povratnom snagom od 460 konjskih snaga i zapremine 2,9 litara. Maksimalna brzina "stapca" je 270 km / h. Do 100 km / h automobil će ubrzati brzinu na autocesti za 4,6 sekundi. Iako ovo nije najbrži automobil u kolekciji Shifutinsky, ali sudeći po pravilnosti uporabe, jedan je od omiljenih. Danas košta oko 11,3 milijuna rubalja.

4. Cadillac Escalade 6.2 AT Platinum ESV

Omiljena automobilska zvijezda. | Foto: drive2.ru.
Luksuzni salon. ¦Foto: drive2.ru.

Konačno, ispred nas je umjetnikov miljenik. Mikhail Shufutinsky jako voli svoj Cadillac Escalade 6.2 AT Platinum ESV, rekavši da nema bolji automobil. Veliki, luksuzni reprezentativni automobil nije najskuplji automobil u kolekciji domaće zvijezde, što ga ne sprječava da zauzme prvo mjesto u osobnoj ocjeni vlasnika. Automobil pokreće snažni motor od 426 konjskih snaga, zapremine 6,2 litre. Do stotke dolazi do ubrzanja za 6,7 ​​sekundi. Maksimalna brzina automobila je 180 km / h. Mikhail Escalade kupio je Escalade za 6,9 milijuna rubalja.
Kako bi bilo da pogledate automobile drugih domaćih zvijezda popa i filma. Vrijeme je da to saznate koji auto je u garaži Sergeja Bezrukova i kakav umjetnik uglavnom misli o savršenom autu.

Ostavite Komentar