4 jednostavna savjeta kako očistiti hodnik

4 jednostavna savjeta kako vratiti red i udobnost u hodniku.

Prvi dojam uvijek puno znači. Što god se radilo. I stan nije iznimka. A budući da stan počinje hodnikom, na njemu se dobiva dojam preciznosti i razboritosti vlasnika. U ovom pregledu nalaze se 4 jednostavna pravila kojih se treba pridržavati kako se hodnik ne bi pretvorio u zgužvanu granu ostave.

Čak i najmanji prostori trebaju biti funkcionalni i atraktivni. Funkcionalnost ovisi o životnom stilu osobe: na primjer, morate razmotriti ima li djece kod kuće, je li soba javnija i posjećuje se ili se rijetko koristi te prigodi koliko često ljudi prolaze kroz ovu sobu, itd. Važno je odrediti svoj stil i odaberite elemente interijera koji ga nadopunjuju, ne ističući se istovremeno. U slučaju velikog hodnika, možete biti "neozbiljniji", ali ako je prostor izuzetno ograničen, ali jednostavno ne postoji takva mogućnost, morate pažljivo odabrati svaki predmet.

1. Rasvjeta

Rasvjeta je glavna značajka hodnika.

Jedan od najjednostavnijih načina da hodnik učinite elegantnim je prilagodba rasvjete u njemu. Na primjer, možete učiniti promjenu razine osvjetljenja tako da uvijek koristite svjetlost koja odgovara raspoloženju.
U dvorani je sve u redu - od klasičnog do modernog.

Također je vrijedno biti hrabar pri odabiru svjetiljke. Ne zaboravite činjenicu da ako lampu postavite blizu stropa, ona neće "sakriti" prostor na ulazu.

2. Ogledalo

Ogledalo može promijeniti bilo koju prostoriju.

Ogledala su prilika da estetski i funkcionalno utječu na hodnik (kao i gotovo bilo koju drugu prostoriju).
Veliko ogledalo u hodniku svijetli je detalj.

Iako, naravno, u hodniku često želite nasloniti ruku na zid, ogledala bi se trebala koristiti, makar samo iz razloga što odražavaju svjetlost, vizualno povećavajući prostor.

3. Sofa ili prostor za sjedenje

Takve različite sofe za predsoblje.

Možda je jedan od najvećih problema s malim prostorom taj što uvijek izgleda nered. Kauč ​​je višenamjenski dio - pruža ne samo mjesto za sjedenje, već može poslužiti i kao izvrsno mjesto za odlaganje (govorimo o posebnom namještaju za hodnike).

4. Kuka ili stalak za odjeću

Šišanje za ljubitelje retrostyla.

Ako hodnik nema ormar, tada su kuke ili vješalica za odjeću dobra alternativa za privremeno skladištenje. Istodobno, postoji jedno pravilo: u hodniku morate objesiti samo najpotrebnije stvari kako ne biste stvorili nepotrebne nerede.
Ako želite nešto kreativno.

Kuke su različitih oblika i veličina, tako da bi trebali odabrati one koje odražavaju individualni i jedinstveni stil.
Pored onoga što je već rečenopraktične ideje i savjeti za uređenje malih i velikih hodnika , Oni su definitivno korisni svima.

Pogledajte video: Luksuzna kuhinja u šest kvadrata uz Elgrad (Travanj 2020).

Ostavite Komentar