Kava i glazba u jednoj šalici!

Kava i glazba u jednoj šalici

Primjećuje se da mnogi vole istovremeno kombinirati nekoliko užitaka: na primjer, jesti i čitati knjigu ili piti i plivati ​​(iako je to prilično opasna navika). Je li to moguće istovremeno popiti kavu i slušati glazbu? Pa naravno! Štoviše - to se može učiniti na novi način s neobičnim uređajem Drinking The Music koji vam omogućuje gledanje glazbe izravno na površini kave, pa čak i ispijanje!
Kava i glazba u jednoj šalici

Ideja kombiniranja užitka glazbe i kave smislio korejski dizajner Kukil Han. Razvio je koncept keramičkog svirača. U dno ove šalice ugrađen je zvučnik - zahvaljujući tome zvučne vibracije, koje nazivamo glazbom, stvaraju uzorke koncentričnih valova na površini kave (međutim, čaj, kava ili pivo su također prikladni). Tipke za upravljanje uređajem za reprodukciju krigle nalaze se sa strane. Pomoću plave bočne linije korisnik može kontrolirati glasnoću. "Tanjur" iz šalice kave i glazbe zapravo je priključna stanica.
Kava i glazba u jednoj šalici

Osim toga, dok pijete sadržaj šalice, glazba se lagano mijenja, omogućujući vam da svjež pogled na poznate skladbe.
Šalica kave s glazbom

Do sada, kombiniranje visokotehnološke šalice kava i glazba "U jednoj boci", postoji samo u projektu fokusiranom na švedsku tvrtku Electrolux. Ako tvrtka uspije to obaviti pametno, takva će se šalica savršeno uklopiti u unutrašnjost zaljubljenika u emocionalnu glazbu i napunit će našu kolekciju najoriginalnijih naočala.
Kava i glazba u jednoj šalici

Pogledajte video: Rives: The Museum of Four in the Morning (Veljača 2020).

Ostavite Komentar