Unutrašnjost soba za bebe koja odrasta s njima

Unutrašnjost dječjih soba, koja raste s njima

Dizajn dječjih soba vrlo je dugotrajan i skup postupak. Naravno, postoji mnogo zanimljivih ideja s kojima možete stvoriti originalnu i funkcionalnu sobu za dijete. Međutim, dijete raste, što znači da se njegove potrebe mijenjaju. Stoga se dizajn sobe mora ažurirati svake 2-4 godine, a većina roditelja apsolutno nije oduševljena ovom perspektivom. Pa, da budem potpuno iskren, mnogi jednostavno nemaju dovoljno novca da bi tako često mogli popravljati dječju sobu. Rješenje je vrlo jednostavno. Potrebno je odabrati dizajn koji bi "rastao" s djetetom!
Dječje sobe izvan vremena i mode

Stvaranje interijera dječje sobe izvan vremena, koja raste i razvija se zajedno s vlasnikom, nije tako kompliciran proces. Nudimo nekoliko zanimljivih ideja za roditelje koji se žele okušati.

1. Odabir klasične elegantne palete boja

Siva je najviše univerzalna nijansa među neutralnim

Ako je u kući dijete, tada vrijeme prolazi neopaženo! Glavna stvar koju morate primijetiti su stalne promjene. Koliko često morate oprati mozak pri odabiru poklona za dijete, jer se njegovi interesi vrlo brzo mijenjaju. Dakle, izbor dizajna za dječju spavaću sobu nije puno drugačiji od kupnje poklona, ​​jer i ovdje treba uzeti u obzir njegove nove hobije i interese. I mijenjaju se prečesto!
Svijetle boje naglašavaju neutralnu pozadinu

Da biste stvorili sobu koja će rasti s djetetom, potrebno je osigurati prostor koji beba na kraju ispunjava samostalno. Dizajn takve sobe trebao bi početi izborom elegantne elegantne palete boja, koja će se uglavnom sastojati od neutralnih nijansi. Vrijedno je pridržavati se samo dva ili tri tona i ne preopteretiti sobu previše svijetlim bojama.
Unutrašnjost spavaće sobe za djevojku iz Lucy i Company

Vjerojatno će mnogim roditeljima ova ideja biti dosadna, ali na ovaj način možete stvoriti prazan list na kojem možete prikazati sve što želite. Dobra neutralna paleta ne znači nedostatak boje. Plava i crvena bit će dobar izbor za dječačku spavaću sobu, a ružičasta i bijela za djevojčice. Neutralan, smiren i istovremeno vrlo zanimljiv izbor!

2. Modni kompromis u dekoruDa biste stvorili sobu koja će "rasti" s djetetom, nemojte je napuniti previše djetinjastim dekorom. Bez sumnje, beba će biti apsolutno oduševljena automobilskim krevetom za pravog trkača ili krevetića princeze. Međutim, vrlo malo vremena će proći, a odraslo dijete smatrat će je dosadnom i nezanimljivom. Organizirajući prostor dječje sobe, vrijedi razmišljati unaprijed! Trebate odabrati neutralan krevet, što će biti relevantno čak i nakon nekoliko godina. Na primjer, možete kupiti transformatorski krevet, koji se podešava prema dobi djeteta.
Nevjerojatna vrtić za dječaka

Kvalitetan dekor za bezvremensku dječju sobu je višenamjenski dekor. Možete kupiti neke elemente koji će skladno i prikladno izgledati i u vrtiću i u ostalim sobama u kući - zanimljiva svjetiljka, originalne stolice. Ovo je samo nekoliko ideja iz mnogih opcija za organiziranje unutrašnjosti dječje sobe koja dijete neće ostaviti ravnodušnim. Potrebno je pronaći kompromis između onoga što roditelji vole i onoga što dijete želi.

3. Funky naglasci

Interijer dječjih vrtića od ALVAREZ-DIAZ & VILLALON

Moderna znanost dokazuje činjenicu da djeca padaju u dosadu mnogo lakše nego odrasli, a njihov mozak nastoji dobiti što je moguće više informacija i to vrlo brzim tempom. Čak i ako roditelji troše puno novca na stvaranje nevjerojatne dječje spavaće sobe, dijete će se uskoro umoriti od toga i pretvoriti u svakodnevni život. Stoga je potrebno napraviti izbor u korist neutralne pozadine sobe i igrati se s akcentima u boji. Cool siva pozadina će biti prikladna za dječaku spavaću sobu. Izgledat će posebno impresivno u kombinaciji uzbudljive crvene, opuštajuće tirkizne boje i nadahnjujuće zelene boje. U djevojačkim sobama, bijela pozadina s jarko ružičastim i modernim ljubičastim naglascima bit će idealna opcija.

4. Igračke, pribor i tekstil

Interijer dječjih vrtića umjetničkih dizajna za život, Tineke Triggs

Stručnjaci kažu da svaki popravak ili obnova dizajna sobe ili kuće u cjelini treba imati pristup na više razina. Umjesto da sobu razmatrate kao cjelinu, bolje je podijeliti je u različite faze, a zatim raditi sa svakom od njih pojedinačno. U dječjoj sobi pribor, igračke i tekstil čine posljednji dio slagalice. To je najlakši način za periodično ažuriranje spavaće sobe, ne uključuje prilagodbe cjelokupnog dizajna interijera. Na primjer, u sobu možete dodati posteljinu sa super herojima.
Interijer dječjih vrtića Sakrij i spavaj dizajn interijera

U spavaćim sobama za djevojke možete primijeniti isti pristup, na primjer, dodajući tematske postere i posteljinu u stilu Disney Princess. Takvi se naglasci mogu mijenjati bez ikakvih napora s vremenom i dati sobi svjež izgled. Sličan se pristup može primijeniti na igračke, tapete i postere. Svi će ti elementi pomoći da momentalno i bez naleta transformira atmosferu prostorije.

5. Geometrijski uzorci i otisci životinja

Životinjski otisci u rasadniku tvrtke Jute Interior Design

Već nekoliko godina geometrijski uzorci, elegantne pruge i slike životinja u dječjim spavaćim sobama moderan su trend. I ne uzalud, jer daju sobi razigrani izgled. Oni su relevantni i za adolescente i za odrasle. Zamršeni otisci također su dio svijeta odraslih. Upravo taj naglasak može odgajati jaslice izvan vremena i mode.
Interijer dječjih vrtića Shirley Meisels

Što se tiče djevojačkih soba, ovdje su popularni cvjetni otisci. Međutim, trebali biste osigurati da stil i karakter slike nisu previše djetinjasti, a s vremenom, dodajući jednostavne izmjene i druge dodatke u unutrašnjost sobe, spavaća se soba prilagođava potrebama odraslih.

6. Preispitivanje prostora za pohranu

Stalak za čuvanje djece iz Anthology Interiors
Komoda s Elle dizajnom

Dječji vrtić je upravo ona soba u kojoj trebate vrlo pažljivo razmisliti o mjestu za odlaganje stvari. Ali umjesto da kupujete brojne kutije za igračke, zašto ne biste koristili zanimljive pletene košare ili čak zidne police za pohranu i izlaganje osobnih predmeta vaše bebe. vpochem, tajna mjesta za pohranu raznih sitnica savršeno također.

Ostavite Komentar