Savršeni budilnik koji će vas probuditi uz šalicu jutarnje kave

Jutro započinje s kavom

Britanski dizajner dizajnirao je savršen model budilice. Takav uređaj nikad se neće htjeti ujutro srušiti o zid, jer ne samo da budi svog vlasnika, nego i priprema šalicu aromatične kave.
Budilica koja ujutro nudi šalicu kave

Izum industrijskog dizajnera Josha Renoufa može se nazvati "kraljem" budilica bez lažne skromnosti. Ovim uređajem svako će svako jutro prestati mučiti, jer buđenjem svog vlasnika budilica ispunjava spavaću sobu ugodnom aromom kave, praveći šalicu vrućeg osnažujućeg pića. Jedino što vlasnik ovog uređaja mora učiniti jest napuniti ga vodom i zrncima kave noć prije, te odrediti vrijeme kada bi alarm trebao "ključati".
Određivanje vremena kada će alarm početi pripremati piće

Renouf je potpuno siguran u opuštajući učinak ovih večernjih pripravaka, prema njegovom mišljenju takav će noćni ritual učiniti san jačim i smirenijim. Dizajner je na svom blogu napisao: "ovaj će proces dati signal i tijelu i svijesti osobe da je vrijeme da se opustite, odmorite i pošaljete svoje fantazije u let."
Dakle, večernje pripreme su oko

Kad voda iz budilice za kavu počne ključati, para počinje bacati metalne kuglice u staklenu tikvicu. Udarajući u zidove, ispuštaju prodorno specifičan zvuk koji budi vlasnika čudotvornog stroja.
Čašica za cimet i šećer

Budilica također ima posebne predmemorije za cimet i šećer. Mala cijev s kremom fiksirana je točno u sredini uređaja. Da biste ih zaštitili od kiselosti, kremu je također potrebno uliti navečer.
Cjevčica

Izum Josha Renoufa dobro se uklapa u unutrašnjost elegantne trendi kuće u Francuskoj, koju je dizajnirao dizajner Pierre Antoine.

Ostavite Komentar