Seaboard Piano - još jedan uređaj na dodir, klavir

Touch klavir Piano Seaboard

Na policu dodirni uređaji nadoplata se dogodila. Postao je još jedan uređaj koji se kontrolira samo dodirom prstiju, a ne mehaničkim pritiscima tipki piano seaboard piano, Razvio ga je ROLI.
Touch klavir Piano Seaboard

To ne znači da je ovo upravo prvi multimedijski uređaj na svijetu u kojem uz pomoć dodira možete upravljati tipkama klavira. S tim u vezi, dlan pripada posebnoj aplikaciji na tabletu iPad. Međutim, Seaboard Piano je prvorođeni iz druge klase uređaja, punopravnih električnih glasovira, u kojima nema mehaničke tipkovnice, ali ima dodira.
Touch klavir Piano Seaboard

Naravno, klavir Seaboard nema stakleni ekran na dodir. Njegova aktivna površina više podsjeća na ogroman, prošaran dodirni jastučić s mat finišom ugodnim na dodir.
U klaviru na dodir Seaboard Piano nema nijedne mehaničke tipke, osim gumba za uključivanje / isključivanje uređaja. Sve ostale funkcije ovog uređaja upravljaju se dodirom aktivne površine muzičkog instrumenta.
Touch klavir Piano Seaboard

Štoviše, tvorci Seaboard Piano-a nude ljudima koji vole svirati klavir da zaborave na sva svoja prethodna iskustva sviranja ovog instrumenta i pokušaju ga savladati iznova. Uostalom, kontrola dodirnog klavira temelji se na adaptivnim principima, i stoga svatko može lako prilagoditi taj postupak za sebe, otvarajući gotovo svaki dan nove značajke uređaja.
Štoviše, za igranje klavira Seaboard uopće ne trebate dirati instrument. Ugrađena tehnologija za trodimenzionalno hvatanje kretnjama omogućava ljubiteljima glazbe da sviraju klavir zamišljajući to ispred njih u zraku.

Pogledajte video: The mind behind Tesla, SpaceX, SolarCity . . Elon Musk (Veljača 2020).

Ostavite Komentar