"Mi se ljuljamo" na poslu: stvoren je prvi simulator za ured

Prvi uredski simulator HOVR

Koliko sati dnevno provodite sjedeći? Još su stari znali da sjedilački način života nije dobar za nikoga. Ali naši preci nisu imali uredski posao. Logično rješenje je sagorijevanje kalorija nakupljenih tijekom dana u teretani. Ali ako nema vremena ili truda za trening nakon napornog radnog dana, postoji izlaz - "ljuljajte" se točno na radnom mjestu. I prvi svjetski uredski simulator pomoći će u tome.
Prvi uredski simulator HOVR

Tko je rekao da ne možete baviti sportom na radnom mjestu? Ako ste dugo sanjali o tome, ali vaš ured nije toliko moderan da bi potaknuo zaposlenike da ostanu „na šanku“, imamo dobre vijesti: prva je izmišljena u Chicagu "simulator za rad", I, što je najdragocjenije, možete trenirati, bez ustajanja sa stolice.
Prvi uredski simulator HOVR
Prvi uredski simulator HOVR

Pozvan je uredski simulator HOVR Malo je vjerojatno da će vam pomoći napumpati prešanje do stanja kocke ili izgraditi bicepse. On ima drugu svrhu. HOVR pruža aktivnost što bliža hodanju, Samo popravite uređaj ispod radne površine koji podsjeća na hibrid ljuljačke za noge i hoverboard koji je sada moderan, i počnite „hodati“ ne ustajući sa stolice.
Prvi uredski simulator HOVR
Prvi uredski simulator HOVR

Ponavljanje jednostavnih i nimalo dosadnih pokreta nogu poboljšava cirkulaciju krvi i pomaže lakše koncentrirati se na posao. Uz to, „sjedeći hod“ pomaže sagorjeti barem 17% više kalorija od redovnih sjedenja u udobnoj uredskoj stolici.
Prvi uredski simulator HOVR
Prvi uredski simulator HOVR

HOVR je razvijen uz podršku ugledne klinike Mayo i Sveučilišta u Illinoisu. Neovisne studije potvrdile su da upotreba "mašine za vježbanje u uredu" pomaže sagorjeti kalorije ne odvlačeći vas od vašeg osnovnog posla. Preporučena stopa vježbanja - 150 minuta pri niskom / srednjem tempu i 75 - u aktivnom.
Prvi uredski simulator HOVR

A da biste se osjećali baš kao u teretani, proizvođač nudi kupnju posebno dizajniranu za HOVR fitness tracker, Pomoću nje možete računati prijeđene kilometre (ispod stola), sagorijevane kalorije i druge zdrave stvari.
Prvi uredski simulator HOVR

Prvi uredski simulator dostupan je u dva modela: radnoj verziji koja bi se trebala zaviti na stražnjoj strani radne površine i verziji sa postoljem, koja se može postaviti bilo gdje. Tako da možete trenirati na HOVR-u i na poslu i kod kuće ispred televizora.
Prvi uredski simulator HOVR


Kampanja za prikupljanje sredstava Indiegogo započeo je prije samo 4 dana, a programeri su je već primili više od 50 tisuća dolara s ciljem od 30 000. Uskoro će HOVR postati najpouzdaniji način, kako ostati u formi i ne zaspati na radnom mjestu.

Pogledajte video: Life is Fun - Ft. Boyinaband Official Music Video (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar