Čokoladna čuda iz Japana

Čokoladni alati nisu uključeni u recenziju
Čokolada je poput droge. Jedan osvjetljava raspoloženje, drugi uljepšava večeri ispred televizora, treći potiče mentalnu aktivnost, četvrti nadahnjuje eksploatacije ... I prošle je godine čokoladna muza inspirirala japanskog maestra na nevjerojatnu izložbu slatkih čuda. Od čokolade, naravno.

I unatoč činjenici da je na izložbi predstavljeno više od 30 kiparskih kipara, predlažemo da se upoznate s prvih pet, po našem mišljenju, djela.
1. Prvo, cipele. Nećete otići daleko bez cipela, a crvene štikle su klasična verzija ženskih cipela. Ne mogu vjerovati da je sve ovo jestivo, zar ne? Ali to je zapravo čokolada, a boja je boja hrane. Remek-djelo stvorio umjetnik Hisashi Hidano.
Papuče od crvene čokolade za slatku djevojku

2. Cipele broj dva, ovaj put crne, lakirane. Izgledaju poput stvarnih, čak se i veličina može procijeniti okom. Mislim da bih samo udario nogom :) Radite Natsumi Toyama (Natsumi Toyama).
Cipele od crne čokolade za jednako slatku djevojku

3. Čokoladne dražeje, siguran sam, mnogi su je probali, ali za neke su to najdraži slatkiši. Ali ovaj put pred vama je rad prozvanog kakao zrna, jer se od njih pravi čokolada. Iako da nije bilo naslova ispod fotografije, pomislio bih da je to grah ... Autor ovog remek-djela je Yoji Ishii.
Čokoladni grah ... Umjesto čistog čokoladnog kakao zrna

4. Ako postoji kuća od medenjaka, rijeka mlijeka i bankine željeza, zašto ne izgraditi čokoladni grad? Ne brže nego rečeno. Ovo nije obična šanka od tamne čokolade, već točna kopija japanskog grada, koju su stvorili Naoko Tone i Atsuyoshi Iijima. Da, da, tako izgledaju japanske kuće u japanskim gradovima, ako gledate kroz prozor helikoptera - ravnomjerno, glatko, gotovo ispod vladara. Istina, nije uzalud reći da su Japanci još pedantniji od Nijemaca?
Čokoladni grad

5. I zadnja stavka na našem popisu, ali ne i posljednja u vještini, je čokoladni gramofon s tanjurom čokolade. Ne mogu to garantirati, ali autor tvrdi da čokoladna mini verzija ovog uređaja stvarno radi i može čak reproducirati zvukove. Pitam se kako će uspjeti ako je tanjur također napravljen od čokolade? Autor glazbeno šik remek-djela Toma Vincenta (Tom Vincent).
Čokoladni gramofon

Pogledajte video: Japanski cheesecake od tri sastojka - Japanese cheesecake with 3 ingredients (Travanj 2020).

Ostavite Komentar