Optimus Prime u stilu stijene: ili robot ili parna lokomotiva

Optimus Prime Steampunk

To se često događa u modernoj kulturi, u modernom dizajnu. Činilo bi se da se potpuno nespojive, ali vrlo zanimljive stvari ili pojmovi sukobljavaju jedan s drugim i da rađaju nešto novo, zanimljivo, originalno. Evo, uzmite barem steampunk i transformirajuće robote. Što bi moglo biti zajedničko ovim dvama konceptima? Odgovor je očit! Optimus Prime u steampunk stilu kompanije Encline Design!
Optimus Prime Steampunk

Transformacijski roboti i steampunk omiljene su igračke odraslih dječaka. I to i ono vole ljudi s kojima je sve u redu s domišljatošću, prostornim razmišljanjem i inženjerskom domišljatošću. Stoga uopće nije iznenađujuće što je Encline Design stvorio robot transformatora u stilu stila.
Optimus Prime Steampunk

Naravno, ovo je "kralj" svih transformatora, šef Autobots Optimus Prime - najpopularnijeg mijenjanja robota na svijetu. No, budući da je izrađen u stilu steampunk, od robota se ne pretvara u kamion, već u lokomotivu parne lokomotive - glavnog nositelja robe u devetnaestom stoljeću.
Optimus Prime Steampunk
Optimus Prime Steampunk

Optimline Prime iz tvrtke Encline Design kreiran je u najboljim tradicijama kako steampunk-a, tako i transformirajućih robota. Svaki je njegov dio funkcionalan kako sa stanovišta jednog, tako i sa stanovišta drugog. Na primjer, cijev za uklanjanje dima iz parnog kotla u modu robota pretvara se u top, a svjetla iz Optimusove opreme pretvaraju se u prednja svjetla vlaka.
Optimus Prime Steampunk

Ovaj steampunk Optimus Prime izradili su stručnjaci tvrtke Encline Design u jednom primjerku kao primjer koliko inventivan može biti ljudski um, kako je moguće kombinirati naizgled nepovezane fenomene.
Optimus Prime Steampunk

Pogledajte video: You Bet Your Life: Secret Word - Chair People Foot (Travanj 2020).

Ostavite Komentar