Kako napraviti uređaj iz svake obične štrcaljke koja je potrebna u svakom domu

Vrlo korisna stvar iz jednostavne štrcaljke.

Već sama riječ "šprica" ​​vjerojatno neće izazvati barem nekoga ugodnog druženja. Tako ste prevezeni u djetinjstvo i osjetite oštre ruke tetke medicinske sestre, kojoj je sada kao da je ubrizgana ... Ali možete pronaći potpuno bezopasnu, mirnu primjenu u medicinskoj štrcaljki. Na primjer, od nje napraviti vrlo korisnu stvar koja će vam sigurno dobro doći u svakom domu. Jednostavno i snalažljivo!
Ne samo medicinsku štrcaljku.

S vremena na vrijeme, svaka osoba treba štrcaljku. A također, kako se ispostavilo, povrće i voće. Zvuči čudno? Pročitajte do kraja i uvjerite se sami. Teško je reći tko je izumio ovaj uređaj, ali definitivno će biti koristan svima!
Trebate običnu štrcaljku bez igle.

Uzmi običnu štrcaljku iz kućišta lijekova.
Izvadimo klip.

Uklonite osovinu (klip) tako da ostane samo plastični cilindar. Trebamo.
Klernim nožem odrežite "nos" šprice.

Uzmite klerikalni nož i pažljivo odrežite glavu štrcaljke. Ne brusite rezultat: što su oštriji rubovi reza, to je bolje. Sada ćete shvatiti zašto.
Pričvrstite štrcaljku na ručicu i pritisnite.

A sada za zabavu. Uzmite jabuku, pričvrstite gotov "uređaj" iz šprice na ručku (izrezan na plod) i gurnite je, lagano pomičući.
Nema kostiju!

Voila! Bez kostiju i "repova" - cijela jezgra jabuke bila je u plastičnom cilindru. I to bez noža i malo truda. Sada možete rezati voće na kriške i poslužiti ga za stol ili spakirati školski ručak za kapricioznu djecu. Isti uređaj pomoći će brzom uklanjanju kostiju i iz drugog povrća i voća.
Ovako će špric olakšati male nevolje u kuhinji. Usput, štrcaljka je korisna i za jedan od 10 genijalnih životnih hakova za pečenjekoje treba svaka domaćica.

Pogledajte video: Regulator napona to mi je falilo!! Wanptek KPS 305D (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar