7 najboljih konkurenata pametnom satu Apple Watch

Najbolji natjecatelji Apple Watch-a

Apple je konačno predstavio konačnu verziju svog pametnog sata Apple Watch. No, sudeći po prvoj reakciji javnosti, novost nije baš dopala potencijalnim kupcima. Dapače, u svijetu već postoji mnogo ne manje kvalitetnih, ali jeftinijih sličnih uređaja. Skupili smo Top 7 natjecatelja Apple Watch Smartwatch.

Moto 360 iz tvrtke Motorola


Pametni sat Motorola Moto 360 jedan je od najfiltriranijih ovakvih uređaja na svijetu. Oni imaju dizajn klasičnih muških satova na otvorenom, ali istodobno unutar Moto 360 ne postoji analogni mehanizam, već sofisticirano moderno digitalno punjenje.
Pametni sat Motorola Moto 360

Moto 360 zaslon se dinamički mijenja ovisno o želji vlasnika. Može prikazivati ​​i klasični sat s satima, minutama i sekundama, kao i mnoge druge slike, uključujući radnu površinu koja pokreće Android mobilni operativni sustav.
Pametni sat Motorola Moto 360

Sat 360 360 može raditi kao kalendar, satelitski navigator, fitness tracker s tahometrom i mnogi drugi uređaji.
Pametni sat Motorola Moto 360

Trošak Moto 360: 250 američkih dolara.

Omate x


Uređaj imenovan Omate x S pravom ga nazivaju i jednim od najjednostavnijih pametnih satova na svijetu. Kao i Moto 360, i ovaj uređaj ima oblik klasičnog analognog ručnog sata, a uz njega i remen izrađen od prave kože. Ali istovremeno pruža vlasniku ogromnu količinu digitalnih mogućnosti.
Omate X - najmoderniji pametni sat na svijetu

Satovi Omate X mogu se sinkronizirati sa pametnim telefonima koji imaju Android i iOS za primanje glasovnih poziva, čitanje tekstualnih poruka i e-pošte, kao i pristup internetu.
Omate X - najmoderniji pametni sat na svijetu

Na Omate X možete instalirati i vlastite aplikacije, na primjer, programe za sportaše ili automobiliste kako biste ovom uređaju dali drugačiju funkcionalnost od pametnih telefona.
Omate X - najmoderniji pametni sat na svijetu

Omate X Trošak: 129 dolara.

LG G Watch


LG G Watch pametan je sat za ljude koji ne nose jakne i kapute. Ovaj je uređaj u modernom stilu bez ikakvih dizajnerskih ugađanja. Ima kvadratni kofer, plastični remen i skromnu cijenu.
Pametni sat LG G Watch

Gledajte LG G Watch ima 1,65 inčni ekran rezolucije 280 do 280 piksela, 512 megabajta RAM-a i 4 gigabajta stalnog. Nikad se ne isključe - uvijek pokazuju barem vrijeme.
Pametni sat LG G Watch

Među korisničkim značajkama ovog uređaja može se spomenuti i otpornost kućišta na mehanička oštećenja, prašinu, prljavštinu i vodu.
Trošak LG G sata: 160 dolara.

Šljunčano vrijeme


Šljunčano vrijeme naći će se u prodaji tek u svibnju 2015., a jedno se smatra gotovo najboljim „pametnim“ satom naših dana. A na crowdfunding stranici Kickstarter, tvorci ovog uređaja postavili su novi rekord za stranicu, prikupivši prvih milijun dolara doprinosa u samo 43 minute.
Pametan sat Šljunčano vrijeme

Prije toga, marka Pebble postala je poznata po pametnom satu s zaslonom koji se temelji na tehnologiji elektroničke tinte E-Ink, a Pebble Time će biti prvi punobojni i najfunkcionalniji uređaj ovog proizvođača.
Pametan sat Šljunčano vrijeme

Pebble Time imaju vodootpornu futrolu, zaslon u boji, kao i bateriju koja omogućuje ovom uređaju da radi bez ponovnog punjenja od sedam do deset dana.
Pametan sat Šljunčano vrijeme

Vrijeme šljunčane cijene: 199 dolara.

Samsung Gear S


Samsung je u jesen 2013. godine postao jedan od prvih vodećih svjetskih proizvođača elektronike koji je lansirao pametne satove u masovnu proizvodnju i prodaju. Otada su Samsung Gear uređaji na tržištu prilično velika potražnja.
Pametni sat Samsung Gear S

Trenutna vrhunska verzija Samsung pametnog sata naziva se Samsung Gear S. Ovaj uređaj ima 2-inčni zaslon rezolucije 360 ​​od 480 piksela, dvojezgreni procesor sa taktom frekvencije 1 gigaherc, 512 megabajta RAM-a i 4 gigabajta stalne memorije.
Pametni sat Samsung Gear S

Pametni satovi imaju 3G komunikacijski modul koji im omogućuje da u potpunosti funkcioniraju čak i izolirano od pametnog telefona. Uređaj radi na relativno novom mobilnom operativnom sustavu Tizen.
Pametni sat Samsung Gear S

Trošak Samsung Gear S: 499 dolara.

Sony Smartwatch 3


Također, "oldtimer", ako tako mogu reći, na tržištu pametnih satova je japanska korporacija Sony. Njezin prvi takav uređaj predstavljen je u rujnu 2013. godine, a sada je vodeći u ovoj liniji Sony SmartWatch 3 uređaj.
Pametni sat Sony SmartWatch 3

Sony tvrdi da prodajom pametnog sata Sony SmartWatch 3 prodaje ne samo tehnološki proizvod, već i stil modernog urbanog čovjeka koji nema uvijek dovoljno vremena da izvuče svoj mobitel iz džepa.
Pametni sat Sony SmartWatch 3

Sony SmartWatch 3 omogućuje vam prijenos nekih funkcija pametnog telefona na zapešće: primanje glasovnih poziva, čitanje i slanje SMS-a, rad s kalendarom i e-poštom itd. No za satove iz linije Sony SmartWatch već je razvijeno više od 200 vlastitih aplikacija.
Pametni sat Sony SmartWatch 3

Trošak Sony SmartWatch 3: 250 dolara.

Microsoftov bend


Američka korporacija Microsoft nije mogla odoljeti izdanju vlastitih pametnih satova. No odlučila je istovremeno kombinirati dva nošena uređaja: zapravo "pametne" satove kao i fitness narukvicu.
Microsoft Band - fitness tracker i pametni sat

Oblik uređaja Microsoftov bend više poput uređaja za sportaše. Ima minimalistički dizajn, kao i usko tijelo. Međutim, u pogledu funkcionalnosti, ovaj uređaj pruža mogućnost ogromnoj većini modernih fitness narukvica.
Microsoft Band - fitness tracker i pametni sat

Microsoft Band ne može samo upravljati aplikacijama za fitness, već i raditi s glasovnim pozivima, tekstualnim porukama, e-poštom, kalendarom i mnogim drugim funkcijama.
Microsoft Band - fitness tracker i pametni sat

Istovremeno, pojava Microsoftovog Band uređaja samo je prvi korak u implementaciji globalnog Microsoftovog zdravstvenog projekta, čiji kustosi žele što je češće moguće otjerati prosječnog modernog korisnika računala sa svog radnog mjesta.
Microsoft Band Trošak: 199 dolara.

Apple sat


I, zapravo, "pametni" sat Apple Watch. Ovaj uređaj ima prilično visoke tehničke karakteristike i dobru funkcionalnost. Apple Watch ima ugrađeni žiroskop i akcelerometar, kao i NFC bežično sučelje koje omogućuje korištenje ovog uređaja za plaćanje u sustavu Apple Pay.
Smart Watch Apple Watch

Apple Watch ima kristal safir, senzor za fitness i 8 gigabajta memorije samo za čitanje.
Smart Watch Apple Watch

Apple obećava veliku raznolikost Apple Watch linija. Najjednostavnija verzija ovih pametnih satova koštat će 349 dolara (Apple Watch Sport). Cijene za srednju verziju Apple Watch počet će od 549 dolara, a ekskluzivna zlatna verzija Apple Watch Edition koštat će kupca 17.000 dolara.
I prije šest mjeseci, kada je prvu verziju Apple Watch-a predstavio samo Apple, poznati umjetnik Flnz Lo odlučio je sanjati, kako bi izgledali pametni satovi Apple Watch kao rezultat rada najpoznatijih svjetskih modnih marki: Alexander Wang, Chanel, Givenchy, Louis Vuitton i Maison Martin Margiela.

Pogledajte video: G2 Smartwatch video test (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar