5 stvarno "prljavih" tajni o kojima zaposlenici hotela i hotela šute

5 "prljavih" tajni od osoblja hotela.

Odmor je blizu. I s tom mišlju dugi dani u uredu više ne izgledaju tako nepodnošljivo. Ali kad stignete u dugo očekivani "all inclusive" ili mali hotel na moru, pažljivo pregledajte sobu. I bolje je ne dirati stvari na ovom popisu! Doista, u povoljnim i luksuznim hotelima oni su mnogo prljaviji nego što možda pretpostavljate.
Svatko ima svoje tajne. Pogotovo među hotelskim radnicima.

Hoteli su ugodni jer tamo možete biti previše lijeni i ne razmišljati o kućanskim poslovima. Sve će za vas biti očišćeno, oprano, pa čak i kuhano. Ali zaposlenici bilo kojeg hotela su također ljudi. I ništa ljudsko nije im tuđino. Pogotovo kada se za čišćenje sobe odvaja prosječno 20-30 minuta. Dakle, nažalost, ali ne računajte na savršenu čistoću. Ali ovih 5 mjesta u sobi bolje je izbjegavati. Zašto u tajnosti govori osoblje popularnog lanca hotela.

1. Pokrivači i deke

Ne zamotavajte se u prekrivač. Najvjerojatnije ga nisu ni izbrisali.

Prljava tajna br. 1: Posteljine se zadnji put isperu. I daleko od svakog klijenta. Dakle, ako se volite ujutro zamotati u deku ili deku, bolje je pričekati neko vrijeme s ovom navikom dok se ne vratite kući. Jer koliko je ne baš odjevenih ljudi to učinilo prije vas, čak ni vidovnjak neće reći.
To je malo bolje.

No, tu je dobra vijest: ako su prekrivači presavijeni u podnožju, kao na gornjoj fotografiji, onda postoji šansa da barem pokrivač za odeju ostane čist.

2. Ručnici

A kamo je otišao ovaj ručnik?

Osobito mali (za ruke), a posebno u jeftinim hotelima - to definitivno nije stvar koju bi trebalo aktivno koristiti. Nažalost, nikad se ne zna koliko su pošteno sanirani. Najvjerojatnije, samo oprano prahom i balzamom. Sad pomislite da sluškinje često podižu malene ručnike s poda kraj kreveta mladenki i parova, a velike služe i kao prostirke za izlazak iz tuša. Ne, bolje je uzeti svoj ...

3. Stajati za kofer ili klupu za cipele

Željezo = dobro; drveno = loše.

Slatki drveni predmet često se može naći u hodniku hotelske sobe. Da, osmišljen je tako da olakša život gostima nakon dugog putovanja. Ali bolje je ne sjediti na ovoj lijepoj klupi, a ni tamo ne stavljati svoj kofer. Budući da bubrezi lako mogu živjeti unutar stabla. Također vole putovati, pogotovo u torbama i jaknama prljavih turista. I tako čekaju novog "taksista". Tako da je sigurnije zaobići stalak. Ali metalne opcije su sasvim sigurne.

4. Daljinski upravljač s TV-a

Evo ga, jedno je od najprljavijih mjesta u sobi.

Bez obzira na to koliko je to iskušenje, ne dirajte daljinski upravljač u hotelu dok jedete. Razlog je jednostavan: to ne čiste. Barem dok mrlje ne postanu više gumba (ali to nije točno). A tko ih je i pod kojim uvjetima dotaknuo prije vas - trik pitanje. Stoga je bolje upaliti televizor, oprati ruke i tek onda sići do svoje pice. Ili se uputite kafićima kako biste upoznali domaću kuhinju - na odmoru ste!

5. Peephole

Bolje je odmah prekriti peep.

I evo dolazio je trenutak minutu paranoje. Loše vijesti: gosti hotela mogu snimiti skrivene kamere. O toj se činjenici ozbiljno raspravljalo 2009. godine, kada je sportski novinar Erin Andrews (SAD) postao je žrtva paparazza pravo u hotelskoj sobi. Fotograf je ubacio mini kameru u rupu i fotografirao Andrewsu golu, koju je potom pokušao prodati. Za što je dobio kaznu.
Novinarka Erin Andrews postala je žrtva paparazza u hotelu.

Naravno, ne mogu se svi pohvaliti titulom najseksi sportskog komentatora u SAD-u (čak dva puta), ali mogu gledati i "puke smrtnike" s ciljem ucjenjivanja ili besplatnog "začinjenog" sadržaja. I zato, otkrivši proboj na vratima, bolje je odmah pokriti komadom salvete ili papirnatim ručnikom. Dakle, za svaki slučaj.
Dopustite da vam se nađu samo dobri hoteli.

Naravno, nisu svi hotelski radnici zanemarili čistoću. No, načelo "vjeruj, ali provjeri" dobro će vam doći. Iako postoje dobre vijesti: ove stvari mogu se sa dobrom savješću oduzeti od hotela "za dugo pamćenje".

Pogledajte video: TONY HAWK'S PRO SKATER 5 - je li STVARNO toliko loš? HCL (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar