Hrana koja se ne popravlja

Brižni Matthew Sporzinsky stvara slastičarske proizvode posebno za one na dijeti
Da bi jele takve stvari kako bi smršavile, žene često postavljaju takvo pitanje, a rjeđe muškarci. Prema zakonu zlobnosti, sve je ukusno pogubno za struk, a kako je frustrirajuće sjediti za svečanim stolom gledajući prijatelje kako jedu „štetne“ dobrote na oba obraza i ne diraju kolač ili pecivo, brinući se da će se sljedećeg jutra vage pokazati » dobitak "u iznosu od par kilograma! Što bi moglo biti gore za dijete slatkog zuba?

Samo lijepa, ukusna, ali ne i prava hrana može biti lošija. Upravo to stvara Matthew Sporzynski, umjetnik, dizajner i učitelj Parsonsove Nove škole za dizajn. Matthew je poznat po nevjerojatnom dizajnerskom djelu od papira, kartona i folije iz kojeg može napraviti bilo što. To je zapravo sve, od odjeće do predmeta interijera. Dakle, u njegovoj kućnoj kolekciji nalazi se nekoliko izvrsnih šešira za papir koje je osobno napravio za sebe i rado ih hoda ulicama.
Slastice za one na dijeti
Slastice za one na dijeti
Slastice za one na dijeti

Ali Sporzinski sigurno ne čuva kartonsku hranu, koja se naziva dizajnerski greben. I to ne samo zato što bi to bilo glupo s gastronomskog stajališta, već i iz jednostavnog razloga što mjesto za ove kartonske slastičarske proizvode, koje Matthew izrađuje s posebnim zadovoljstvom, vjerojatno imajući slabost za svoju pravu braću, ne nalazi na policama njegovog doma hladnjak, a na štandovima neke izložbe kreativnih djela.
Slastice za one na dijeti
Slastice za one na dijeti
Slastice za one na dijeti

Naravno, luksuzni kartonski kolači i papirnati kolačići, peciva s papirnih nota i papirnatih plodova ne mogu se pobrkati s pravim, ali gledajući ih, ipak želite slomiti komad :) Jedino što vas veseli jest da čak i iz dva ili tri komada "pečenje" za oporavak sigurno neće uspjeti.
Slastice za one na dijeti
Slastice za one na dijeti

Pogledajte video: Recept kako popraviti krvnu sliku - ojačati krv (Travanj 2020).

Ostavite Komentar