Stroj za spavanje

Stroj za spavanje

Problemi sa spavanjem? Noću, satima se bacajući i okretati, ne mogavši ​​zaspati? Možda vam je potreban uređaj Tranquil Moments Sleep Sound System (doslovno - "Sound System Instant Sleep") tvrtke Brookstone.
Stroj za spavanje

Nesanica je pravi bič suvremenog života. Činilo bi se da je radio cijeli dan, umoran, da želiš spavati. Idete u krevet, ugasite svjetlo, a zatim se bacate i okrećete nekoliko sati uzaludne pokušaje da zaspim. Kao rezultat toga, san dolazi tek u zoru. A ujutro morate ići na posao. Kako se to može završiti, knjiga i film "Fight Club" savršeno ilustriraju.
Stroj za spavanje

Mnogo je načina kako se nositi s nesanicom. A jedan od njih predstavio je Brookstone. Njeni stručnjaci stvorili su čarobni zvučni sustav za spavanje Tranquil Moments, koji vam omogućuje da se brzo izgubite u mirnom, zvučnom snu.
Ovaj je uređaj desktop uređaj koji može reproducirati neke zvukove koji, prema Brookstoneu, omogućuju osobi da se opusti ili zaspi. Na primjer, zvukovi surfa i vjetrov vjetra koriste se kao zvukovi opuštanja, a „bijeli šum“, zvuk kiše, „ljetna noć“ (sa svim svojim spektrom zvučnih efekata) koriste se za san.
Stroj za spavanje

Također možete odabrati sve vrste načina na kojima će ovaj uređaj raditi. Možete ograničiti njegovo trajanje na trideset, šezdeset i devedeset minuta. Štoviše, moguće je učiniti da glasnoća ovih zvučnih efekata postupno propada. Ali možete, naprotiv, ove zvukove postavljati barem cijelu noć, tako da, probudivši se s vremena na vrijeme, čujete isto tiho šuštanje kiše i opet padnete u ništavilo sna.
Ovaj, nesumnjivo, mnogi od nas trebaju za uređaj od 129,95 američkih dolara.
Više o uređaju tvrtke možete saznati iz videozapisa u nastavku.

Pogledajte video: Pocoyo - 037 - Vrijeme je za spavanje (Veljača 2020).

Ostavite Komentar