Kako dizajnirati stan od 45 m²: pravi primjer koji oduševljava

Kako dizajnirati stan od 45 m²: pravi primjer koji oduševljava

45 četvornih metara jedno je od najčešćih područja u Hruščovu. Standardni predmeti male veličine koji se ne razlikuju po prikladnom rasporedu i ne možete ih uvijek nazvati ugodnim za život. Ali kako stan učiniti ugodnim, prostranim i lijepim? Želite živjeti u njemu i pozvati goste u njega. Moguće je! Ispitali smo primjer koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Duh lutanja

Duh lutanja

Smjestiti ljeto u stan na cijelu godinu? Zašto ne! To je moguće zahvaljujući pravom stilu. Opuštena atmosfera u unutrašnjosti pomoći će stvoriti mediteranski trend. Prirodne tkanine, drveni namještaj s dozom povijesti, ratana, mnogo zelenih biljaka - kombinacija ovih elemenata učinit će prostor jedinstvenim i ispuniti ga avanturističkim duhom. Mediteranski se stil ne koristi često u malim prostorima, a kao što ovaj primjer pokazuje, uzalud. Uostalom, on savršeno transformira unutrašnjost!
Moderan interijer malog stana
Prekrasan zeleni dekor

Moderan zoniranje

Moderan zoniranje

Ovaj apartman ima samo dvije sobe - spavaću sobu i dnevni boravak. Prva nije preuređena i ostavljena je izolirana od ostatka prostora. Što se tiče druge sobe, bilo je potrebno kombinirati kuhinju s dnevnim boravkom i blagovaonicom kako bi se vizualno izgladilo područje deficita. Srećom, ostala je u određenoj niši i ne kvari cjelokupnu sliku interijera. Što se tiče dnevnog boravka i blagovaonice, oni postoje i kao dva puna i ne ometajuća područja.
Unutrašnjost stana je 45 m2.
Unutrašnjost male kuhinje
Funkcionalnost u svakom detalju
Moderan sustav za pohranu
Slatka mala kuhinja

To je u velikoj mjeri posljedica pravilnog odabira namještaja i pribora. U dnevnom boravku postavljen je elegantan pleteni tepih svijetlog hlada, na mjesto sofe postavljena je drvena klupa, a standardni stolić za kavu zamijenjen je šarenim sandukom. U blagovaonici je tepih šareniji s etno motivima, stol je prekriven pamučnim stolnjakom, a stolice tkane od ratana. Čitava atmosfera uranja u svijet snova i opuštanja.
Blagovaonica
Prekrasna skladna unutrašnjost
Moderan dnevni boravak

Originalni interijer spavaće sobe

Originalni interijer spavaće sobe

U spavaćoj sobi sve je prilično jednostavno, to je ono što hvata i zanima. Ovdje stoji vintage ormar, veliki krevet s masivnim uzglavljem koji je očito ručno izrađen, a funkcije noćnog ormarića ovdje obavlja stara drvena kutija za spremanje povrća. Sve u ovom stanu ukazuje na izvanredan pristup dizajnu i životu njegovih vlasnika.
Ručno izrađeno uzglavlje
Lakonski interijer male spavaće sobe
Stilska spavaća soba

Mala, ali odvažna!

Mala, ali odvažna!

Kupaonice male veličine ne razlikuju se na velikom području. WC i tuš su u istoj maloj sobi. Unatoč krajnje neugodnom rasporedu, uspjeli su ovdje transformirati prostor. Pokazalo se zahvaljujući vodovodu nestandardnih veličina, svijetlim malim pločicama na zidovima i tamnim kvadratnim pločicama na podu, što uravnotežuje unutrašnjost.
Interijer male kupaonice

Ima ih još 10 optičkih iluzija koje mogu promijeniti prostor male kupaonice na bolje. Vrijedno ih je istražiti!

Ostavite Komentar