Citycar na tri kotača čiji će vlasnik moći znatno uštedjeti na benzinu

Triler Elio Motors.

Stigla je polica gradskih automobila koji štede gorivo. Već ove godine stroj će sići s montažne linije, za što će biti potrebno manje od 3 litre goriva na 100 ki. Izvrsna opcija za gradski automobil za one koji se ne srami što automobil nema četiri, već tri kotača.
Zapremina motora je 0,9 litara, snaga 54 l. a.

Mlada, rastuća automobilska kompanija Elio Motors, koju je stvorio biznismen Paul Elio, predstavila je javnom sudu svoj prvi punopravni proizvod - triler s nevjerojatno niskom potrošnjom goriva
Poznato je da prvi triler Elio Motors radi na 0,9-litarskom motoru snage 54 konjske snage. Jedna od glavnih prednosti automobila je njegova potrošnja goriva, koja iznosi 2,8 litara na 100 km. Ranije je bilo oko 3,7 litara, no čini se da su američki inženjeri uspjeli postići najveći profitabilnost iz automobila.
Potrošnja goriva je 2,8 l / 100 km.

Unutrašnjost automobila dizajnirana je za dvije osobe - postoje dva prednja i jedno stražnje sjedalo. Programeri su posebnu pozornost posvetili sigurnosti - ima pet jastuka odjednom. Pored toga, unutarnji prostor je značajno ograničen, što također smanjuje vjerojatnost svih vrsta ozljeda.
Unutrašnjost automobila dizajnirana je za dvije osobe.

Prema riječima direktora tvrtke, prvi automobil bit će podserijski, tj. neće ući na široko tržište. Elio Motors planira prodati samo 100 tih automobila. Primit će ih uglavnom oni koji su podržali prvi projekt tvrtke. Istovremeno, najmanje 6.300 osoba koje žele kupiti takav automobil, prema popisima registriranih ljudi. Proizvođač obećava da će triviller koštati ne više od 6.800 dolara. Započet će implementacija najekonomičnijeg automobila u ljeto ove godine.
Triler će koštati više od 6.800 dolara.

Sve ostale zainteresirane osobe koje ne dobiju svoj triler ljeti mogu računati na kupnju do kraja godine. Prema Paulu Eliou, takav je pristup odabran iz više razloga. Prvo, sustav predbilježbe trebao bi pomoći uspostaviti masovnu masovnu proizvodnju automobila do kraja 2016. godine. Drugo, nakon što su razvili prvih 100 automobila, kreatori žele svoj rad procijeniti u stvarnim uvjetima prije početka masovne prodaje.

Ljubitelji vozila na tri kotača trebaju obratiti pozornost ekskluzivni triler za ljubitelje stila, Na takvom će se biciklu osjećati kao Britanac.

Ostavite Komentar