A što je na vašem WC-u?

Spasilački uređaj
Neki mladi dečki uvijek zaborave spustiti WC školjku nakon odlaska u toalet. A neke mlade djevojke su tada prisiljene lebdjeti mokrom i hladnom toaletnom keramikom umjesto mekog i toplog "kruga". Nered nakon svega!

Dječaci, koliko često vas dame preziraju zbog takvog neprimjerenog ponašanja? I još više, noću, kad u stanu nitko ne upali svjetlo i svi se dotaknu na pravo mjesto ... Neprijatno je, znate, sjediti goli, oprosti, plijen na nezaštićenoj površini WC-a! Ali tada je i neugodno slušati dosadne naznake o „koliko sam puta vas pitao, spustite sjedalo, a vi ...“
Uređaj u akciji

Uređaj iz LavNava spasit će sve. Samo je trebate pričvrstiti na poklopac WC-a i kliknite na "ON". Od sada će se uvijek, ako je sjedalo spušteno, istaknuti zelenom bojom, a ako - pažnja, pažnja! - podignuto, pozadinsko svjetlo će postati crveno. Tako će se goli svećenik osloboditi stresa zbog pljuska na hladnu površinu WC-a, a mladići od dugih i zamornih napomena i pritužbi. I vukovi su puni, i ovce na sigurnom, čak je i pastir zadovoljan.

Pogledajte video: DNEVNJAK - Lik u ženskom WC-u (Veljača 2020).

Ostavite Komentar