Novi namještaj za ministra

Novi namještaj za ministra

Ministar zdravlja iznenadio je javnost. Umjesto da usmjeri proračunska sredstva za poboljšanje razine usluge građanima, Tatyana Golikova nabavlja izuzetno skup namještaj vodećih svjetskih brandova.

Tako se nedavno pokazalo da je Golikova naložila kupiti luksuzni namještaj od trešanja na državni trošak. Golikovin radni stol i stolica obloženi su prirodnom kožom, a pojedini elementi umetnuti su. Također, pilastri stola i ručke stola bit će izrađeni od bronce. Ukupni trošak slušalica od trešanja za kabinet ministra zdravstva iznosit će približno 186.000 USD (ili 5.100.000 ruskih rubalja). No, s jednim umetkom i broncom, slučaj se neće završiti. Svi drveni elementi bit će obloženi najfinijim ručno rezbarenim.
Možda će najskuplja biti ministrova radna površina. Njegova će radna ploča biti u potpunosti prekrivena pravom kožom. Takav, nimalo jednostavan, uredski namještaj uskoro će se pojaviti kod ministrice Golikove.
Najzanimljivije je da ministarstvo tvrdi da je namještaj bio naručen odavno, a više od jednog ministra će ga koristiti u budućnosti. Štoviše, naručiti nešto jednostavnije je nemoguće, zbog činjenice da će izgledati neprimjereno visok položaj vlasnika kabineta.
Nakon pregleda zahtjeva koje je agencija postavila izvođaču, može se tvrditi da je komplet prikladniji za definiciju - tapacirani kućni namještaj od radnog i uredskog namještaja. Za presvlake nije izabrana samo prava koža, već i elitna talijanska kožna Alcantara iste boje trešnje kao i cijeli set. Ministrica je sigurna da u takvom uredu može stajati samo takav namještaj. Uostalom, zgrada u kojoj se nalazi Ministarstvo zdravlja ima veliku arhitektonsku vrijednost.

Pogledajte video: Naša mala klinika NMK HRVATSKA - Dan otvorenih vrata - Broj 8 HD (Veljača 2020).

Ostavite Komentar