Čudni losioni za uljepšavanje ili zašto žene ljepljuju traku na vrat

Scotch traka kao sredstvo da postanete mlađi.

Nažalost, osoba ne postaje mlađa i vrijeme uzima svoj danak - s godinama koža gubi elastičnost, na njoj se formiraju bore. Očiti način rješavanja neizbježnih "posljedica starosti" jest plastika i injekcije, međutim, žene su izmislile još jedan, sigurniji i najvažnije jeftiniji način da izgledaju mlađe!
Zalijepimo sve - čak i bore.

Najjednostavnija ljepljiva vrpca pomaže korisnicima interneta da se "riješe" desetaka godina! Ne vjerujete? I ovdje uzalud! Ovaj životni hak s mreže vrlo je popularan, iako izgleda, blago rečeno, apsurdno.
Podizanje trake - kozmetičari puše u stranu.

U većini slučajeva gospođa je godinama izdajački izdala vrat, pa su se beauty blogerice odlučile usredotočiti na nju. Rezultat je već osjetilo na desetke tisuća žena i mnoge su bile zadovoljne.
Da biste primijenili life hacking u poslu, trebate odrezati malu traku ljepljive trake ili trake, a nakon uklanjanja dlaka pokupite malo kože na vratu u stražnjem dijelu glave i popravite pripremljenom ljepljivom trakom. Cijela se struktura lako skriva ispod labavih niti. Voila - vrat vam se zategnuo i pomladio u samo nekoliko sekundi.
Učinak na lice je "prije" i "poslije".

Bez obzira koliko glupo izgledale sve ove manipulacije, najzanimljivije je da savjet djeluje i već se provodi u praksi.
Za žene koje vole sebe i uvijek žele ostati na vrhu,
7 zlatnih pravila za njegu kože vrata i dekoltea

Ostavite Komentar