Tko ima više? Otpad smeće // Otpad

Podijeli // Otpad, Koš za smeće

Tko ima više, dulji, deblji, ljepši, brži i nema veze što. Važno je samo kako će „moje“ nadmašiti „tvoje“. A ponekad su ti sporovi toliko beznačajni, ali toliko vrući da ih popularno zovu "pisari". Oni se mjere težinom "preuzetih" mapa, brojem kupljenih licenciranih diskova s ​​igrama i programima, ocjenama na trackerima ... I u lokalnim mrežama gdje se sadržaj razmjenjuje putem "dijeljenja" na njihovim računalima, količinom dijeljenja i brojem posjetitelja. Na temelju gore navedenog, kanadski dizajner Burak kajak stvorio zabavni smeće projekt Podijeli // Otpad.

Dakle, ova lijepa plastična kanta istovremeno je i parodija na društvene mreže poput facebooka, i ironija univerzalne informatizacije s internetizacijom. Od sada, svaka osoba koja se ne može pohvaliti nekim postignućima u stvarnom životu može biti ponosna na one koji su u Warcraft-u, „loafere“ na VKontakte fotografijama, broj prijatelja na Facebooku ili časopisu uživo, slavne osobe na Twitteru ili, evo, čitanja brojila jednom kad je bacio smeće.
Podijeli // Otpad, Koš za smeće
Podijeli // Otpad, Koš za smeće

Kao što kaže, "elf od razine 85 je također postignuće", a u našem slučaju je kanta za otpatke. No ako ostavimo po strani ironiju, Share // Trash Can je koristan i smiješan gizmo koji će vam dobro doći i kod kuće i u uredu. I unutrašnjost se neće pokvariti, a smeće je sigurno skriveno ispod poklopca. Još zanimljivije je na web stranici Burak Kaynak.

Pogledajte video: Srbija bez rješenja za animalni otpad (Travanj 2020).

Ostavite Komentar