Postcript: sol i papar

"" Shaker soli

Bez obzira koliko ste sjajan kuhar, nitko ne može bez začina, začina i najobičnije soli i papra. No, dizajneri ne pokušavaju stvoriti novu začin (to je dobro), sve je puno jednostavnije - novi oblik za tjesteninu soli i šejker paprike.

Već smo razgovarali o najrazličitijim oblicima ovih spremnika, jer dizajneri navode razloge - jedan ili drugi će smisliti nešto novo. Ovaj put nude nam male i male kuglice. U početku bismo mogli pomisliti da u njima nema ničeg posebnog - nikad se ne zna, pomislite, okrugli šećer za sol i šećer od bibera, što je posebno? Zapravo, pomno gledajući, primjećujemo riječi na kuglicama. Prvi veliki kaže "post", drugi mali "točka", treći veliki "skripta", a posljednji ponovo "točka". Dakle, dobili smo ne manje, nego frazu postscript! Kao što znamo, na latinskom se fraza sastoji od dvije riječi post scriptum, u ruskom - jedna. Stoga, s ruskim natpisima, stvoriti šejker soli i kutiju papra ne bi uspio.
"" Shaker soli

Uvijek je teško razlikovati tresač soli od šećera za biber, ali ne ovdje. Paprike su u velikim crnim i malim bijelim kuglicama, a sol u ostalim. Lako se upamtiti, zar ne? Bez obzira na to, stvar nije u punilima, već u samoj ideji. Uostalom, neki zaboravljaju dodati začine jelima, a postojao je izgovor da stavite tako osebujan PS ili postscript - trebate samo zapamtiti da iz ormara izvadite šejkerice soli i stavite ih na stol. Toliko o P.S.! Nekima će biti potreban, onima koji ne mogu jesti bez začina, ali drugima.
"" Shaker soli

Ideja pripada dizajnerima: Michael Paschenko i Maxim Avramenko

Pogledajte video: Trans-Siberian Railway 2019: Moscow to Beijing and beyond (Travanj 2020).

Ostavite Komentar