TOP-10 komada namještaja za automobiliste

TOP-10 komada namještaja za automobiliste

Osjetivši strast prema nekom objektu, osoba mu se podvrgava čitav život i donosi bilo kakve odluke sa pažnjom. Motoristi su posebna kategorija ljudi koji su spremni danima ne odvajati se od gutanja. Nudimo pregled originalnog namještaja, koji će vam uvijek pomoći da se osjećate kao u garaži.
Krevet od starog Mercedesa

Krevet je izrađen od starog Mercedesa 8 Coupe. Održavala je osvjetljenje ispod haube, prednja svjetla, pokazivače smjera i opremila stolnu lampu, meko uzglavlje i mnogo različitih ugodnih sitnica.
Mašinska traka iz Mazde

Stroj za šipke kreirao je CraftLine GmbH iz Mazde RX-8. Ovo je sjajan primjer kako možete koristiti stari automobil, umjesto da ga prodajete za dijelove.
Stol za kavu

Ne samo da izgled stroja može zadiviti. Neki dizajneri nude divljenje motorima ili drugim auto dijelovima koji se koriste za stvaranje jedinstvenih i intrigantnih komada namještaja. Ovo je stolić za kavu V8. Kroz stakleni vrh možete vidjeti sve detalje baze.
Uredski stol M8

Kućni ured imati će koristi od dinamičnog M6 stola koji točno slijedi dizajn automobila. Izrađen je od kvalitetnih materijala, može se odabrati bilo koja boja.
Sofa i stol od auto dijelova

Još jedan primjer upotrebe rezervnih dijelova pri stvaranju jedinstvene krede za kuću. Ovo je prilika da svom voljenom automobilu pružite drugi život. Možete napraviti kauč, stol - sve što je dovoljno za maštu.
BMW stol

BMW stol je dizajniran kao prednji dio automobila. Napa je modificirana na ravnu radnu površinu, dvije čelične cijevi korištene su za dodatnu stabilnost stola. Kotači također podržavaju stol. Umjesto stolice možete koristiti autosjedalicu.
Divan od Fiat 500

Lijep kauč napravljen od Fiata 500. Dizajn automobila omogućio je dizajnerima da ga lako transformiraju. Zadatak svih modifikacija bio je stvoriti udoban i funkcionalan kauč, čuvajući autentičnost i karakter automobila.
Bilijar od Forda Mustanga

Ako se u garaži nalazi Ford Mustang (1965.), a ne želite ga pretvoriti u metalni otpad, tada ga možete pretvoriti u luksuzni stol za bazen.
Fotelja iz Harley Davidsona

Fotelja napravljena od Harley Davidsona First Impressions. Ima prednja i stražnja svjetla, bočno ogledalo. No, najznačajnije je zvuk stroja koji se kreće, a koji dolazi iz zvučnika čim se ukloni noga za noge.
Divan od Fiat 500
Fiat stol 500

Fiat 500 nevjerojatan je automobil koji dizajneri aktivno koriste za razne transformacije.
Motoristima će se svidjeti još jedan primjer nekonvencionalnog namještaja. fotelja iz Volkswagen Beetle MY1968 .

Pogledajte video: TOP 6 jesenskih odjevnih komada (Veljača 2020).

Ostavite Komentar