Podizne šalice

Šalice s emotikonima

Računala i Internet utječu na naš život - nijekati to glupo. Čak i pribor već postaje povezan s računalom! Iako ovisi s koje strane da pogledamo.
Šalice s emotikonima
Šalice s emotikonima

Ovi setovi za čaj podsjećaju na tako omiljene emotikone - tu su osmijesi, i ljuta lica, tužna i nezadovoljna. Ali mislimo na emotikone, ljude 21. stoljeća. I pokažite ove setove starijim osobama, a oni će jednostavno reći da ove šalice i tanjuri predstavljaju obične emocije. I neće ni pomisliti na emotikone. No poanta, naravno, nije u imenu, već je sasvim logična - "Čaše-emotikoni".
Šalice s emotikonima
Šalice s emotikonima

Bilo kako bilo, šalice u svakom slučaju izazivaju niz pozitivnih emocija, a ja bih kupila cijeli set odjednom kod kuće. Na primjer, zeleni i žuti set mogu vas doista razveseliti kad nemate više vrsta, jer su tako pozitivni. Ali u principu i drugi također izazivaju osmijeh. Uostalom, to su emotikoni, oni bi jednostavno po svojoj prirodi trebali razveseliti. Štoviše, čak i ljutiti ovdje izgleda prilično smiješno, jer je oblik šalica isti. a ponajviše nalikuje širokom osmijehu.
Šalice s emotikonima

Usput, razvoj pripada ukrajinskoj tvrtki Psyho, tako da mislim da ne bi trebalo biti problema s narudžbom.

Pogledajte video: Trokraka Hidraulična Podizna Platforma TP-14 (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar