Britvica iz budućnosti: Stroj 3 u 1 koji brije sve, čak i bez tuširanja

Najdraža britva za žene s neočekivanom funkcionalnošću.

Brijanje ili ne brijanje pitanje je o kojem svaka moderna djevojka odluči sama. Ali ako je odluka donesena u korist prvog, tada odmah trebate pronaći dobru britvicu. Ogrebotine, negodovanja i ogorčenost dečka zbog drskog „hvatanja“ njegove britvice - ovo vam nije šala. Ali idealni kandidati stigli su u regiment: junak ove recenzije pomoći će da se brije doslovno u pokretu i bez tuširanja, umiruje kožu i uštedi prostor u putničkoj kozmetičkoj torbi. Da, i razveselite se ujutro. Da se bolje upoznamo?
Tako slatka i vrlo djevojačka.

Ljudi, mislite li da je vaše jutarnje brijanje mučenje s vremenom? Tada ne znate što djevojke moraju ići za glatku kožu. Ne znate, i slavno. Primjećujemo samo da prije postupka kožu treba pripremiti, a zatim umiriti. Inače se iritacija ne može izbjeći. A ako ste na odmoru ili poslovnom putu, možete li zamisliti u kojoj bi veličini trebala biti kozmetička torba kako bi se uklopila sva ova artiljerija? Vrlo skromno. Uostalom, otišli su u prodaju jedinstvena britva 3 u 1: omogućit će vam da provedete postupak čak i u ekstremnim uvjetima bez tuširanja. I dok se brine za kožu.
Sfinga: elegantne noge i atraktivan dizajn.

Novost je dobila mistično ime Sfinks, a već se može nazvati najslađom ženskom britvicom na tržištu. Apsolutno okrugli oblik i ugodne pastelne nijanse privlače djevojački izgled. Ali sve je to "mimimi" dizajn prilično funkcionalan. Uostalom, u okruglom slučaju skriva se samo tri stvari koje svakoj djevojci trebaju za savršeno brijanje.
Sfinga: jedna britva - tri mlaznice unutra. Treba samo okrenuti kotač.
Korak 1: Hidratantni sprej

Prva je mali sprej za ponovno punjenje, On će pripremiti kožu za brijanje i umiriti je poslije. Pogotovo ako dodate malo kokosovog ulja ili aloe gela. Što je dvostruko korisno ako se morate brijati u poljskim uvjetima.
Korak 2: zalijepite shea maslacem za glatku kožu i savršenu kliznost.

Okrećite sredinu diska i umjesto spreja ćete pronaći staviti s shea maslacem. Vlaži kožu i omogućuje glatko klizanje stroja. A može se koristiti i nakon postupka za dodatnu njegu. I to u bilo kojem trenutku kada osjetite suhu kožu.
Korak 3: tanka oštrica za obrezivanje i brijanje, čak i na "teško dostupnim" mjestima.

Opet okrenite kotač na sredini diska i na kraju stavite tanku britvicu. Idealan je za jednostavno obrezivanje i za temeljito brijanje.
Brijač sfinge košta 15 dolara.

Tako će ovaj kruglyash pomoći da brzo obrijete sve, bilo gdje i bilo u kojim uvjetima. A trošak od 15 dolara za sastavljeni disk ili 8 za “ponovno punjenje” (četiri nova noža i jedan hidratantni štap) čini novi proizvod dostojnim konkurenata tradicionalnim strojevima velikih marki.
Dopunite 4 oštrice i hidratantni štap.

Usput, jeste li znali kako se ženske britvice razlikuju od muških britvica?

Pogledajte video: HAUL svega po malo . u200d: DM, Bipa, ALDO, InterSport (Ožujak 2020).

Ostavite Komentar