Parfem s kojim princeza Diana nije ostavila do posljednjeg dana svog života (a još ga se može naći u trgovinama)

Tako je mirisala legendarna Lady Dee.

Zanimljivo je saznati nove činjenice iz života istaknutih ličnosti. Pogotovo oni koji potvrđuju: bili su to obični ljudi, isti kao i mi. Primjerice, nedavno je imenovan parfem s kojim se princeza Diana nije rastala do posljednjeg dana svog života. I pokazalo se da svaka žena može i danas mirisati kao omiljena osoba.
Ovaj parfem pratio je Dianu i na druženju i na šetnji s djecom.

Svi predstavnici, a posebno predstavnici kraljevske obitelji Velike Britanije, okruženi su oreolom dobrog ukusa, manira i ekskluzivnosti. I teško je zamisliti da britanski aristokrati mogu koristiti istu kozmetiku, kreme i parfeme kao i obične Englezi. Ali istina je. Na primjer, popularna miljenica Lady Dee posljednjih godina svog života nikada se nije odvojila ni jednim mirisom. Pratio ju je na druženju i na šetnji s djecom. Kako se ispostavilo, da biste si priuštili ovaj parfem, nije nužno biti princeza.
Cvijetni zgodni 24 Faubourg iz Hermesa.

Koji je miris osvojio srce Lady Spencer? To je bilo Hermès 24 Faubourg. Hermès 24 Faubourg, kao što je miljenik aristokrata, predstavnik je klasične parfemske škole, plemenite cvjetne arome s laganim šipovima. Buket irisa, jasmina, gardenije, cvijeta naranče i tajanstvene bazge zasjenjen je slatkim notama breskve, naranče i ylang-ylanga na slatkoj bazi sandalovine. Vrijedan izbor u elegantnoj bočici, koju i danas možete pronaći na policama parfemskih trgovina.
Zato je Lady Dee cijelo vrijeme držala vjenčanicu ...

Prema bivšoj šminkerici Diani Mary GreenwellLady Dee nikad nije otišla od kuće bez svog omiljenog parfema. Tek je na dan vjenčanja s Charlesom buduća princeza odabrala drugačiji miris - Quelques Fleurs L'Original iz kuće Houbigant. Ali nije prošlo bez neugodnosti: bočica je bila bez spreja i u pokušaju da nanese par kapi na zapešća Diana je slučajno izlila sav sadržaj, Ravno do vjenčanice. Neposredno prije ceremonije. Ispada da je zbog toga princeza marljivo podržavala rub haljine za čitavu ceremoniju - kako bi sakrila mrlje parfema od fotografa.
Omiljeni parfem bio je na Diani posljednjeg dana.

A spomenuti Hermèsov miris prati Dianu čak i posljednjeg dana njezina života. Nakon kobne nesreće, šal Lady Dee s kapljicama njenog omiljenog parfema prodat je na aukciji. Neki fanovi princeze čak su tražili od parfemske kuće da povuče parfeme iz prodaje. Ali Faubourg ostaje dostupan i danas.
Dosljednost je uistinu kraljevska osobina. Usput, jeste li znali to Kraljica Elizabeta II koristi ovaj lak za nokte već desetljećima.?

Pogledajte video: Antički svet - Jelena Helena Trojanska (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar