Šumska svjetiljka u obliku šumskog zvona

Cape lamp.

Tko zna što bi se dogodilo da nije Tomasa Edisona. Vjerojatno bi čitavo čovječanstvo nastavilo osvjetljavati dom svijećama i uljnim lampama. Njegova je uloga u povijesti čovječanstva neosporna. Ali nemojte podcjenjivati ​​moderne dizajnere. Bez njih, unutrašnjost svih stanova bila bi dosadna i identična. Uzmimo za primjer Constance guissetkoji je stvorio originalni dizajn svjetiljke, podsjećajući na šumsko zvono.
Izvorna svjetiljka Cape.
Mobilna svjetiljka Cape lamp.

Model je nazvan 'Cape lamp' i prvi je put predstavljen u Spazio Rossana Orlandi na Milanskom dizajnu tjedna 2014. Svjetiljka je dostupna u nekoliko boja: bijela, plava, ružičasta, bež i crna.
Crna lampiona.
Cape lamp.

Obožavatelji dizajnera uspoređuju crnu nijansu 'Cape lamp' s kacigom jednog od junaka filmske sage Star Wars. Usput, takav je model izvrsno rješenje za bilo koji prvostupnik. Tamna boja savršeno se uklapa u strogu unutrašnjost, a matirana površina skriva nakupljenu prašinu.
Originalni model svjetiljke Cape.
Cape svjetiljka u obliku zvona.

Svjetiljka se sastoji od dva dijela: nepokretnog (donji) i pokretnog (gornji). Ovo rješenje pomaže u regulaciji intenziteta svjetlosti. Ako vam treba svjetlije svjetlo, oba su dijela senke izložena paralelno. U slučaju kada želite ugodan sumrak, gornju polovicu stropa treba okrenuti, prekrivajući žarulju. Ništa manje rezonanca nije izazvao svijet dizajna kolekcija stolnih svjetala s ušima Mickey Mousea od dizajnera Ingo maurer.

Pogledajte video: Gulliver's Travels 1939 FULL MOVIE (Ožujak 2020).

Ostavite Komentar