Tuš i vrt

Jeste li ikada sanjali, da živite u stanu, svog vlastitog vrta? Sada su se vaši snovi ostvarili! Sada svatko može imati mini-vrt u kombinaciji s tušem.

Vrijednost vode u svakoj zemlji svijeta je različita. Na primjer, u Africi, Arabiji i Australiji svaka kap se računa. U Europi i Sjedinjenim Državama ima puno vode. Ali, kažu stručnjaci, sve je to privremeno. I prije i kasnije, buduće generacije i dalje će se suočiti s problemom nedostatka čiste vode. A sada morate razmisliti o rješavanju ovog problema, prije nego što je kasno da se nešto promijeni.
Tuš i vrt

Japanski dizajner Jun Yasumoto nudi vlastitu verziju takvog rješenja. Stvorio je koncept tuša spojenog na mali zeleni vrt koji se napaja već korištenom vodom. A ova voda ne samo da njeguje biljke, već je i pročišćena.
Naravno, sustav nije nov. Po istom principu voda se pročišćava u prirodi. Yasumoto ga je jednostavno posudio, prilagođavajući ga našim domaćim stvarnostima.
I tuš i vrt

Ova jedinstvena kupaonica omogućit će vam da se istuširate usred prirode, okruženi vinovom lozom, vodenim zrncima i trskom koja raste jedno pored drugog. Te iste biljke djelovat će kao filter koji apsorbira velike čestice i teške metale iz korištene vode. Male čestice apsorbiraju se ugljičnim filterom, koji je ugrađen u isti sustav vrt-tuš. Kao rezultat toga, ostaje svježa voda. To se, naravno, ne može piti, ali može se koristiti za neke sekundarne svrhe, na primjer, za pranje posuđa ili zalijevanje cvijeća.
I tuš i vrt

Kao rezultat toga, dobivamo i primjetnu uštedu vode i vlastiti mini-vrt pod tušem, što nam daje osjećaj plivanja u prirodi.

Pogledajte video: Vrtni kamini i roštilji (Travanj 2020).

Ostavite Komentar