Nihilist pasta za zube - najiskrenija pasta za zube na svijetu

Nihilist pasta za zube - najiskrenija pasta za zube na svijetu

Postoje ljudi koje ne zanima koja im je boja pasta za zubekakav okus ima i kakav će loš zadah biti nakon upotrebe. Za tako jedinstvene i stvorene posebne verzije ovog higijenskog predmeta, nazvane kreativci Nihilistička pasta za zube.

U svijetu postoji nekoliko desetaka tisuća različitih pasta za zube koje se međusobno razlikuju po boji, ukusu, mirisu i raznim svojstvima. Postoje čak i posebne, inovativne cijevi za ovu tvar koje olakšavaju jutarnje higijenske postupke. Ali tvorci Nihilist paste za zube samo se nasmijavaju svojim kreativnim kolegama.
Činjenica je da je Nihilist pasta za zube najiskrenija pasta za zube na svijetu, koja je potpuno tuđa svim značajkama opisanim u prethodnom odlomku. Uostalom, nema okusa, boje, mirisa, a pakiranje za to je što je jednostavnije.
Nihilist pasta za zube je opcija za one koji brinu o pasti za zube samo zato što vam omogućuje pranje zuba. Uostalom, ne trebaju svi više od nje.
Kreatori Nihilist paste za zube nazivaju svoj proizvod "nihilističkom pastom za zube". Ali to nije sasvim istina. Umjesto toga, ovaj prijedlog je za one koji jasno znaju što i u kojim oblicima žele od života, uključujući i sitnice poput paste za zube, odnosno namijenjene ljudima koji žele ignorirati nebitne stvari.
Nihilist pasta za zube prodaje se za 5 dolara po epruveti, teška 70 grama.

Ostavite Komentar