15 lijepih gizmova koje možete učiniti doslovno vikendomKad je riječ o dizajnu interijera, neki idu dizajnerima, dok drugi rade sve sami. Međutim, za stvaranje coziness često nema dovoljno jednostavnih detalja u obliku elementa dekor. Prikupili smo sjajne ideje koje možete pretvoriti u stvarnost doslovno preko vikenda.

1. Jedrilica

Ekskluzivni zidni jedrilica.

Svi znamo kako izgleda klasični gliser. Ali tko je rekao da je to jedina moguća provedba. Koristeći samo mapu tableta, ušice i crnu tintu, možete stvoriti vlastiti jedinstveni zidni gliser. Objesite ga na vidljivo mjesto i uvijek će vas podsjećati na važne stvari i ukrašavati prostor.

2. Zaslon za fotografije

Šarmantan ekran za fotografije.

Hulahup, obojan zlatnom bojom, nekoliko grančica umjetnog cvijeća i nekoliko vrpci bit će izvrstan ekran za postavljanje obiteljskih fotografija. Crno-bijele slike veličine polaroida izgledat će najbolje na takvom dizajnu.

3. Svjetleće banke

Užarene staklenke s cvijećem.

Nevjerojatno je što se obrt može napraviti od običnih staklenih staklenki i vijenca. Dovoljno je pričvrstiti staklenke na grube drvene ploče, unutra stavite malu vijenac i stavite gomilu umjetnog cvijeća. Dobit ćete moderan ukras u rustikalnom stilu, koji se može objesiti u hodniku, dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi.

4. Prostirka

Divan tepih izrađen od ostataka pređe.

Ostaci pređe mogu se pretvoriti u potpuno jedinstvene proizvode. Na primjer, par štapića svijetle niti može se pretvoriti u mekani pahuljasti tepih.

5. stalak

Police na rustičnom stilu

Od grubih dasaka možete sastaviti prekrasne police u rustikalnom stilu. A da ne izgleda previše sumorno, igrajte u kontrastu dodavanjem nekoliko malih bijelih polica, okvira za fotografije i voluminoznih ukrasnih natpisa.

6. Organizator

Organizator za bilješke.

Neobičan organizator za okrugle note, koji čak i školarka može napraviti od velikog broja vinskih čepova. Takav se organizator savršeno uklapa u unutrašnjost svijetlog hodnika, što je povoljno kontrast bijeloj boji zidova.

7. Gudačka umjetnost

Slike niti i noktiju.

Primjeri malih jednostavnih slika izrađenih tehnikom niza umjetnosti niti, čavala i umjetnog cvijeća na drvenim daskama. Takvi zanati mogu biti prekrasan dar za voljene osobe ili ukras bilo kojeg zida u vlastitom domu.

8. Košara

Košarica od konopa.

U slobodno vrijeme možete napraviti simpatičnu malu vrvicu. Za to će vam, osim obruba grubog konopa, trebati i pištolj za ljepilo i mala pređa pređe. Gotova košarica može se koristiti kao spremnik za spremanje podataka ili mjesto za odlaganje punjača, češljeva, ključeva ili sitnog novca.

9. Poklopac dekor

Staklenke s ukrašenim poklopcima.

Ako volite red, zasigurno će vam se svidjeti ideja stvaranja originalnih spremnika za spremanje raznih sitnica. Uredništvo Novate.ru reći će vam kako doslovno u 10 minuta staklenu staklenku s poklopcem pretvoriti u šarmantan organizator za slatkiše, kolačiće ili male higijenske potrepštine. Da biste to učinili, potrebna vam je limenka s raspršivačem, nekoliko plastičnih figura životinja i ljepilo. Pažljivo obojite poklopce staklenki i životinjskim figurama, ostavite ih da se osuše i zalijepe.

10. Kalendar

Kalendar radne površine.

Kalendar domaćeg stola - elegantna sitnica koja će ukrasiti vaše radno mjesto. Da biste ga stvorili, trebat će vam tanki komad šperploče, 12 motivirajućih slika s nazivima mjeseci, dva mala svečana prstena i 31 numerirane kartice.

11. Instalacija

Instalacija iz knjige.

Izvorna instalacija, napravljena od nepotrebne knjige i korica kartonske kutije ili platna, definitivno će ugoditi svim ljubiteljima raznih nestandardnih stvari.

12. Satovi

Jedinstveni zidni sat.

Ako ste sretni vlasnik ormarića punih vintage čajnih setova, Novate.ru će vam reći kako im pružiti novi život. Na primjer, možete napraviti prekrasne zidne satove iz šalica i tanjura. Šalice čvrsto pričvrstite na veliku plastičnu ploču, a u sredinu rukama ugradite sat. Gotov proizvod može se objesiti u kuhinji ili dnevnoj sobi, gdje se obitelj okuplja za stolom.

13. Stolna svjetiljka

Stolna svjetiljka u vintage stilu.

Stolna svjetiljka izgrađena od nepotrebnog čajnog pribora s lampom iz vintage šešira još je jedna zanimljiva ideja za korištenje nepotrebnih stvari.

14. Luster

Svjetiljka iz boce.

Zapanjujuća svjetiljka iz staklene boce ukrašene slikama savršeno će se uklopiti u unutrašnjost bilo koje sobe i postat će središnji detalj životnog prostora.

15. Svjetiljka

Svjetiljka u geometrijskom stilu.

Nevjerojatno, uobičajeni karton može se koristiti za stvaranje cjelovitog sjenila za luster. Geometrijski dizajn ovog proizvoda zajamčeno je da ispuni prostor mekom svjetlošću i tajanstvenim sjenama.

Ostavite Komentar