5 biciklističkih brava koje ćete slomiti, otrgati, pojesti i smanjiti što će predstavljati problem

Brava za bicikle je važna stvar.

Bicikli dobivaju na popularnosti u cijelom svijetu. Nažalost, čak i u onim gradovima gdje su se već počela pojavljivati ​​sredstva za parkiranje ove vrste prijevoza, krađa bicikala rasprostranjena je. Konja s dva kotača možete osigurati pouzdanom bravom. U novoj recenziji prikupljeni su najpouzdaniji predstavnici iz broja nedavno objavljenih.

1. Litelok

Takav uzorak.

Inovativni dvorac nastao zahvaljujući crowdfunding kampanji na jednom popularnom specijaliziranom mjestu. Izvodi se u "klasičnim" oblicima, uzimajući u obzir sve moderne trendove. Glavna značajka bila je nevjerojatna snaga. Imati užinu posebnim alatom gotovo je nemoguće. Pokušaj prekida trajat će predugo.

2. Brzi blok

Moderna tehnologija.

Moderna tehnologija sve aktivnije prodire čak iu takve naoko zamršene stvari kao što su brave za bicikle. Ključna značajka ovog uzorka je mogućnost sinkronizacije s mobilnim uređajima. Bravu možete otvoriti i zatvoriti samo sa pametnog telefona. Signal se prenosi putem Bluetooth veze.

3. Moćan klik

Dvorac s iznenađenjem.

Jedan od najneobičnijih dvoraca. Izgleda kao mali pojas. Ima nekoliko džepova za razne sitnice. Brava je mala i tanka. Prava radost za lopova! Ali ne, čvrsti metalni lanac skriven ispod katana skriven je ispod tkanine. Dizajn nije najpouzdaniji, ali je nevjerojatno jednostavan za uporabu i, što je još važnije, jeftin.

4. Blokada

Visoka pouzdanost.

Kabelska brava za bicikl. Pravi "živi klasik" među takvim dodacima. Dovoljno jak i pouzdan. Djeluje kao i svaka druga brava za bicikle u obliku slova U. Bicikl će biti zaštićen čeličnim kabelom od 8 mm. Vlačna čvrstoća dvorca je impresivnih 400 kg. Međutim, to nije najbolja opcija za područja grada u kojima lopovi mogu učiniti više nego samo pokupiti i voziti se na tuđem biciklu.

5. Skylock

Dvije razine zaštite.

Još jedan "klasični" predstavnik brava u obliku slova U, ali ovaj put s tvrdim profilom. Ova brava košta gotovo isto koliko i čvrsti bicikl, ali također jamči nekoliko razina zaštite: mehaničku i elektroničku. Potonje podrazumijeva sinkronizaciju s mobilnim uređajem, dok je s prvim sve jasno.
Nastavak teme 10 originalnih stvari i uređaja koji će putovanje učiniti udobnijim i ugodniji nego ikad prije.

Pogledajte video: Krađa bicikla (Veljača 2020).

Ostavite Komentar