Od razrušenog štala napravili su prekrasnu kuću u vintage stilu, kojoj svi susjedi zavide

Kuća pretvorena iz starog pomoćnog prostora.

Na obali Meksičkog zaljeva u gradu Panama City (Florida, SAD) vlasnici su postavili dvorec na prodaju. Dvorac je gotovo odmah stekao nove vlasnike, a pomoćna prostorija, koja je propala, nikoga nije zanimala. Potencijalni kupci plašili su se velikih ulaganja. Ali jedan bračni par iskoristio je priliku i običnu staju pretvorio u prekrasan i ugodan dom.
Staja iz koje su napravili savršen dom iz snova.

Stanovnica grada Paname po imenu Debbie, zajedno sa suprugom, odlučila se za neobičnu avanturu i kupila staru zgradu u kombinaciji s garažom. Nakon 2 mjeseca, dogodila se radikalna preobrazba: ostava se pretvorila u ugodnu kuću. Gotovo u kući Debbie i njen suprug to su i sami napravili. Morao sam samo angažirati stručnjake za ožičenje.
Stara staja se pretvorila u atraktivnu kuću.
Sačuvani stari namještaj bio je oslikan, a soba je vješto uređena u vintage stilu.

Odlučili su napraviti interijer u vintage stilu. Kako ne bi u potpunosti kupili nove stolice, stolove za krevet, kreativan par krenuo je u obnovu svog starog namještaja. Pa, ono što nije bilo dovoljno za novi interijer - kupili smo ga putem interneta na web stranicama s oglasima i rabljenim namještajem. Interijer je izveden u plavoj i bijeloj boji.
Ugodna retro spavaća soba u bijeloj i plavoj boji.
Mnogi mali detalji uspješno nadopunjuju unutrašnjost spavaće sobe.
U kući se nalazi pravi kamin.

Kamin je postao pravi ukras kuće. Vlasnici su ga našli i na oglasu. Kamin je dobio besplatno, samo ste ga trebali pokupiti. U stvari, kamin je postao element dekora. Unutar je moderan električni kamin sa simuliranim tinjajućim ugljevima.
Prostrana kuhinja.
Vintage kupaonica.

Danas se stare zgrade sve više koriste za preuređivanje ispod modernih kuća. ovi 10 starih šupa pretvorilo se u udobne stambene zgradesigurno će vas nadahnuti za stvaranje takvog.

Pogledajte video: POPRAVAK KLIME! MINECRAFT PREŽIVLJAVANJE U ŠESTERO! (Travanj 2020).

Ostavite Komentar