Na 70. obljetnicu Land Rover je objavio posebnu verziju SUV-a s V8 motorom

Obljetnica Defender iznenadila je sve.

Legendarni Land Rover Defender dobit će jubilarni model koji će pronaći nešto što će ugoditi i iznenaditi i najpristrasnije i zahtjevnije motocikliste. Već je jasno da će novi model ograničenog izdanja dobiti sve najbolje i najsvježije.
Prekrasan novi Land Rover Defender.

Klasična divizija Land Rover slavi svoju obljetnicu. Ni više ni manje, a Defender je nedavno navršio 70 godina. U čast ovog događaja, tvrtka je, kao i svaka marka automobila s imenom, odlučila objaviti jubilarni modul. Deklarirani Defender već obećava da će biti najmoćniji, brz i dobro opremljen u povijesti marke. Dakle, poznato je da će automobil dobiti 5-litreni motor Defender Works V8 s prirodnim pogonom, snage 400 konjskih snaga, s okretnim momentom od 515 Nm.
Odličan interijer pokazao se u Land Rover Defenderu.

Automobil će dobiti 8-stupanjski automatski mjenjač. Do 100 km h automobil će ubrzati za otprilike 5,6 sekundi. Ovo je dobar rezultat za tako velikog momka. U tom će slučaju najveća brzina biti ograničena elektronikom na razini od 171 km h. SUV će dobiti najbolje kočnice i opruge koje bi mogle biti dostupne samo za Land Rover Defender. Sva ova ljepota vozit će se na 18-inčnim off-road kotačima.
Land Rover još nije imao takav motor.

Što je s dizajnom? Ovdje je i redni model. SUV će biti dostupan u jednoj od osam boja karoserije. Na kućištu će biti mnogo aluminijskih elemenata i dijelova, na primjer, od ovog metala napravit će se ručke na vratima i poklopac spremnika goriva. Uz to, SUV-ovi najbolji dosad dostupni prednja svjetla bit će dostupni za SUV.
Ovaj Land Rover Defender vozi čuveno.

Unutrašnjost će biti presvučena uglavnom od prave kože. O funkcionalnosti kabine malo se zna, ali očito se ne biste trebali brinuti oko punjenja. Definitivno, jubilarni SUV s takvim imenom ovdje će dobiti samo najbolje i novo, uključujući i najnoviji infotainment sustav.
Nastavak teme 8 SUV vozila iz 2017. koji mijenjaju ideju o ovoj vrsti prijevoza i ne samo.

Pogledajte video: 40 i 30 na 70 - Gdzie jesteś cały album (Travanj 2020).

Ostavite Komentar