Glamurozne dame u elegantnom kućištu. Gucci kožni set marke

Gucci kožna kolekcija set za provjeru

Modna osoba je moderan hobi. Pa, ili s ekskluzivnim dizajnom. Tako su dizajneri modne kuće Gucci odlučili i izdali ekskluzivni set kolekcionarske marke dame izrađene od prave kože, Moderan, originalan, rafiniran kako odgovara stvarima svjetski poznatog i cijenjenog imena.

Komplet se tradicionalno sastoji od ploče za igru ​​i čipsa, koji su izrezani od visokokvalitetne debele kože i označeni markiranim monogramom. Dame su presavijene u kožnu futrolu, točnije, u dva slučaja, za crne i bijele čips. Čitav je set upakovan u elegantnu cijev, sličnu onoj u kojoj inženjeri nose nacrte, a glazbenici u tubi umotavaju note.
Gucci kožna kolekcija set za provjeru
Gucci kožna kolekcija set za provjeru

Unatoč činjenici da je ovaj Guccijev set pozicioniran kao cestovni, malo je vjerojatno da će se njegov vlasnik usuditi voziti i u vlakovima, vlakovima i avionima, s tako skupim, ekskluzivnim darom. Zašto na poklon, obično je samo na poklon da dobijete slične statusne suvenire kako ne samo da biste udovoljili osobi kojoj je namijenjen, već i da biste istakli njegovu važnost i značaj. Uostalom, takav set košta čak 4350 dolara.

Pogledajte video: I slept in the Nether in Minecraft. - Part 5 (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar