Domaći zabavni park talijanskog majstora

Ručno rađena atrakcija.

70 kilometara od Venecije u malom gradu Battaglia neobičan je zabavni park. Ručno ga gradi lokalni obrtnik posljednjih 40 godina.
Zabavni park koji je sagradio lokalni talijanski obrtnik.

Sve je počelo činjenicom da je 1969. godine čovjek po imenu Bruno (Bruno) kupio je nekoliko boca vina, kobasice, šunke i odlučio ih prodati, stavljajući pladanj na stranu napuštene ceste. Čudno, ali do večeri su svi proizvodi kupljeni od njega. Nekoliko dana kasnije na tom se mjestu pojavio mali natpis "Ai Pioppi" ("Pod topolom"). Bruno je trebao ograditi lanac svojim lancem i obratio se za pomoć lokalnom kovaču. Međutim, nije imao slobodnog vremena, a vlasnik kafića odlučio je da će moći krivotvoriti i lemiti veze lanaca. Ova lekcija mu se toliko svidjela da je Bruno odlučio ostvariti svoj djetinjski san - izgraditi zabavni park vlastitim rukama.
Mehanički vozi Talijan Bruno.
Domaće vožnje.

Od tada je prošlo 40 godina. Za to vrijeme Talijan je oko restorana izgradio ogroman broj ljuljačka, tobogana, vrtiljaka i drugih atrakcija. Većina ih pokreće ručni mjenjač. Nepotrebno je napomenuti da je zabavni park vrlo popularan među stanovnicima lokalnih sela.
Talijanski kovački restaurator Bruno.
Domaće ljuljačke omiljena su zabava mještana.

Jedan od talijanskih filmskih studija čak je snimio kratki film o čovjeku koji je sam izgradio restoran i zabavni park na sjeveroistoku Italije.
Bruno stvara svoje atrakcije s minimalnim troškovima. Ali postoje tvrtke koje troše milijune dolara na razvoj industrije zabave. Ovdje je popis 10 najskupljih podvozja.

Pogledajte video: Nemilosrdne ubice - Vašingtonski snajperista Dokumentarni filmovi sa prevodom (Travanj 2020).

Ostavite Komentar