Porsche sanjke

Porsche sanjke

Unatoč toj izreci, velika većina entuzijasta na otvorenom za sebe i svoju djecu kupuje sanjke zimi. Štoviše, upravo su početkom prosinca na prodaju prodavale sanjke koje je stvorio Porsche.
Porsche sanjke

Porsche automobili imaju mnogo toga zajedničkog u smislu filozofije u zimskim sportovima velike brzine: sankanje, bobsleigh, kostur. To je brzina i stabilnost. To su dvije karakteristike koje su stručnjaci Porsche Design Studio pokušali dati svom novom djetetu.
Dizajn Porsche Bobsleigh saonice lako je prepoznatljiv brendirani "čips" tvrtke Porsche. Ovo nisko slijetanje, konzistentna crna boja i posebna grafika linija karoserije.
Takvo slijetanje daje nisko težište, što sankcijama omogućuje bolju stabilnost u smjeru, jednostavnost upravljanja i brzo kočenje.
Porsche sanjke

Porsche Bobsleigh sanjke teže 4 kilograma. Ispitani su u Njemačkim sigurnosnim standardima (TUV) i u potpunosti ispunjavaju njihove kriterije.
Proizvodnja Porsche Bobsleigh-a odvija se u tvornici Porsche u Njemačkoj. Jedna takva sanjka košta 200 eura.
Tako će i djeca iz bogatih obitelji moći voziti Porsche, baš kao i njihovi roditelji. A u Rusiji će se takve sanjke vjerojatno čak i slikati zlatom ispod Khokhloma, jer su to uspjeli napraviti i sa samim Porscheovim automobilom.
A što će se dogoditi ako Porsche sanjke na snježnoj toboganu naiđu na djecu na sanjkama koje proizvodi tvornica AvtoZAZ, možete samo unaprijed nagađati i nasmijati se.

Pogledajte video: Ukrali smo auto! Zakon braće (Travanj 2020).

Ostavite Komentar