12 ukusnih novogodišnjih ideja za dekor prozora koji dodaju svečanoj atmosferi interijeru

Ideje za novogodišnji dekor prozora.

Čak će i najdosadniji zimski krajolik izgledati ljepše ako ga promatrate kroz stilski uređen prozor. Ali što ako su snježne pahulje i bijeli uzorci na staklu umorni? Dijelimo neobične ideje za novogodišnji dekor prozora.

1. Mirisne vijenci koje želite pojesti

Voćni vijenci kao novogodišnji ukras.

Za izradu novogodišnjeg dekora za prozore možete koristiti bilo koje voće - naranče, mandarine, jabuke. Takav će vijenac oduševiti ne samo nestandardnim izgledom, već i ugodnom aromom.

2. Iz kuhinje - do prozora

Garlandi od limenki za pečenje.

Metalni kalupi za izradu kolačića mogu biti neobičan ukras za prozore. Samo ih objesite na vrpce. Po želji ih možete obojiti u svijetlu boju.

3. Alternativne snježne pahulje

Neobične snježne pahulje transformirat će unutrašnjost.

Tko je rekao da papirnati ukras za prozore treba biti izrađen samo od bijelog papira i imati oblik pahuljica? Koristite papir u boji kako biste izrezali sve ostale novogodišnje slike.

4. Praktične vinilne naljepnice

Dekor vinilne naljepnice trajat će nekoliko minuta.

Novogodišnji dekor prozora s vinilnim naljepnicama idealan je za one koji ne žele potrošiti puno vremena pripremajući se za praznik. Lagano se ljušti sa čaše, ne ostavljajući nikakve ostatke.

5. Luksuzni blagdanski vijenci

Novogodišnji vijenci na prozoru.

Uobičajeno mjesto za postavljanje božićnog vijenca su ulazna vrata. Ali mogu ukrasiti prozor. Ako nema gotovog vijenca, onda se može napraviti u nekoliko mina iz tankih grana četinjača.

6. Dekor od prirodnih materijala

Prozori za ukrašavanje prozora.

Stožci od borova koji ukrašavaju prozore i prozorske klupice pomoći će stvoriti domaću ugodnu atmosferu. Novogodišnji dekor savršeno će se sačuvati do sljedećih blagdana

7. Za sebe umjetnika

Jednostavne naljepnice izgledaju elegantno.

Natpisi i crteži na staklu - lakonski, ali moderan novogodišnji dekor. Koristite boje na bazi vode koje se lako isperu. Također, slika se može primijeniti pomoću paste za zube, malo razrijeđene vodom.

8. Sloboda mašte

Djeca će potaknuti originalne ideje za kreativne vijence.

Garland se može napraviti od bilo kojeg papirnog lika, na primjer, zelenih stožaca nalik božićnim drvcima. Male igračke, perje, perle ... Ne bojte se kombinirati razne predmete.

9. Odjeća za prozore

Novogodišnji dekor od tkanine.

Ne možete samo izrezati ili ljepiti božićni vijenac s prozora, nego ga i šivati. Da bi tkanina zadržala oblik, škrob je ili natopite mješavinom PVA i vode.

10. Papirne snježne padavine

Dijete će se također suočiti s izradom takve papirne vijenca.

Da biste napravili papirnati vijenac, trebat će vam mnogo šarenih papirnatih krugova. Zalijepite dva kruga, položite između njih osnovnu nit vijenca.

11. Baloni na vrpce

Nježan, ali učinkovit božićni ukras s kuglicama na vrpcama.

Čak i obične kuglice obješene na svijetle vrpce postat će impresivan novogodišnji ukras prozora. Ako više volite suzdržane ukrase, odaberite vrpce iste boje kao i kuglice.

12. Pejzaž na prozoru

Alternativno božićno osvjetljenje.

Izrežite obrise kuća iz papira i zalijepite ih u obliku pravokutnika. Stavite vijenac ili električne svijeće unutar minijaturnog krajolika - na taj način dekor će biti vatrootporan.
Kada su prozori ukrašeni, vrijeme je da se pobrinete za druge vrste dekora. Zanimljive ideje možete dobiti iz članka. o božićnim ukrasima koji se mogu napraviti za nekoliko minuta.

Pogledajte video: NOVOGODIŠNJI ukrasi - 3 KREATIVNE ideje - uradi sam (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar