Prsten iz skupa obojenih olovaka: majstorska klasa

Prsten u boji olovke.

Kalifornijski stolar Peter Brown Iz seta olovaka u 12 boja stvorio je zapanjujući lijep prsten, zahvaljujući kojem je postao poznat. A budući da je nevjerojatna količina ljudi željela kupiti takav nakit, odlučio je otvoriti tajnu i podijeliti detaljne upute onima koji žele ponoviti njegovo remek djelo sami.
Prsten s olovkama u boji - faze rada.

Za početak, zalijepio je sve olovke prozirnim ljepilom, savijajući ih u dva reda. Da biste dobili drugačiju sliku, on preporučuje olovke položiti nasumičnim redoslijedom, u onim bojama koje vam najviše odgovaraju. Zatim je vidio dobivenu rupu, promjera nešto većeg od prsta kojem je prsten bio namijenjen.
Postupak izrade jedinstvenog ukrasa olovkom.

I otprilike, doslovno po oku, odrezao je sve nepotrebno prije obrade prstena na tokarilici. Oni koji ovaj posao pokušavaju ponoviti kod kuće nestajati preporučuje upotrebu bušilice s mlaznicom za brušenje.
Majstorska klasa od kalifornijskog stolara.

Kada je postupak točenja i poliranja završen, proizvod se lakira i nakon nekog vremena može ga se sigurno nositi ili predstaviti na radost. I neka ne izražava individualnost koliko Zaručnički prsten za otiske prstiju, ali izrađena je vlastitim rukama, a vrijedi mnogo.

Pogledajte video: Morning Routine 10 DIY Ideas, Makeup, Healthy Recipes (Travanj 2020).

Ostavite Komentar