Dobar apetit: 8 nakita za jelo

Ukusan nakit za one koji vole brzu hranu.

Britanska draguljarska kompanija objavila je ekskluzivnu kolekciju nakita za usta za one koji vole brzu hranu. Sada se ljubitelji brze hrane ni na trenutak ne mogu odvojiti od svojih najdražih jela.

Londonski draguljari Goldie Rox odlučili su spojiti ljubav prema nakitu i brzoj hrani. Talentirani dizajneri predstavili su kolekciju neobičnih dodataka u obliku najtradicionalnijih jela brze hrane. Nakit je izrađen od srebra od 925 srebra i pozlaćen je.

1. Hamburger privjesak medaljona


Hamburger je jedan od najpopularnijih sendviča u lancu restorana brze hrane. A u ovom burger-medaljonu možete nositi fotografiju drage i bliske osobe.
Privjesak medaljona u obliku ukusnog hamburgera izrađenog od srebra 925 srebra sa zlatnim prahom od nakitarske tvrtke Goldie Rox.

2. Ring "Pomfrit"


Pomfrit jedna je od omiljenih namirnica pristalica brze hrane. Prsten s kriškom krumpira s dubokim prženjem izgleda vrlo originalno.
Prsten u obliku ukusnog komada pomfrita od srebra 925 srebra sa zlatnim pločicama zlatarske kompanije Goldie Rox.

3. Privjesak "Slanina"


Slanina je sastojak koji je osnova za stvaranje raznih hamburgera. Takav privjesak s kriškom svinjetine savršen je za one koji svoj život ne mogu zamisliti bez mesa.
Privjesak iz nakit tvrtke Goldie Rox u obliku ukusnog komada slanine - jedan od glavnih sastojaka za stvaranje raznih hamburgera.

4. Narukvica "Hamburgers"


Narukvica s dva hamburgera izgleda vrlo neobično i privlačno.
Atraktivna narukvica od hamburgera izrađena od srebra 925 srebra i zlatnog praha od nakitske kompanije Goldie Rox.

5. Privjesak "Rajčica"


Svježa rajčica potrebna je za pravljenje sočnih burgera. Stoga se dragulji nisu mogli oduprijeti pa su stvorili vrlo simpatičan privjesak s krugom od rajčice.
Privjesak iz nakit tvrtke Goldie Rox u obliku ukusne kriške rajčice - jedan od glavnih sastojaka za izradu sočnih burgera.

6. Hamburger prsten


Prsten hamburgera izgleda vrlo zanimljivo i privlačno.
Prsten s ukusnim hamburgerom od srebra 925 srebra i pozlaćenim zlatnim nakitom tvrtke Goldie Rox.

7. Naušnice "Zelena salata"


Svježe lišće salate obavezno se koristi za pravljenje ukusnih i lijepih sendviča. Stoga su dizajneri posvetili dužnu pažnju ovom proizvodu, stvarajući naušnice koje nalikuju sočnoj zelenilu.
Pozlaćene srebrne naušnice od nakita Goldie Rox koje prikazuju lišće salate koje se koriste za izradu sočnih burgera.

8. Ogrlica "Burgeri"


Ogrlica s malim burgerima izgleda prilično lijepo i neupadljivo.
Ogrlica s malim ukusnim burgerima od srebra 925 srebra i pozlaćenim nakitom tvrtke Goldie Rox.

Sustav brze hrane često se krivi za štetnost zdravlja. Ali pribor koji izgleda kao vaša omiljena jela s brzom hranom je vjerojatnije da će imati koristi i postati vrhunac slike. Isto se može reći predmeti dizajna hamburgera.

Pogledajte video: Playful Kiss - Playful Kiss: Full Episode 10 Official & HD with subtitles (Veljača 2020).

Ostavite Komentar