Recept za dobar san: top 10 dizajnerskih jastuka za velike i male

Dizajnerski jastuci za velike i male

Dobar san i dobar odmor očekuje vlasnike umjetnog mini-sunca, divovske žvakaće gume, svjetlucavi oblak i druge neobične jastuke. Ovaj pregled predstavlja desetak dizajnerskih jastuka za velike i male.

Svjetlosni jastuk REi zagrliti od Diana Lin Design LLC prikazan svima koji s dolaskom jeseni počinju patiti od nedostatka sunca. Iluziju prirodne svjetlosti stvaraju brojne LED diode smještene u silikonske mjehuriće unutar jastuka.
REi Huggable tvrtke Diana Lin Design LLC - dizajnerski jastuk za one kojima nedostaje svjetla

Proizvođači dječjih jastuka Novorođenče Zaky siguran da ništa toliko ne smiruje djecu kao zagrljaj. Za cjelovitost učinka odabran je maksimalan ljudski oblik. Zaky veličina jastuka odgovara težini djeteta od 1 mjeseca do šest mjeseci.
Zaky Infant - dizajnerski antistresni jastuk za mališane

jastuk Gumnetski žvakaći jastučić uokviren žvakaćim gumama. Autor ideje je Anna Ballas (Anna Bullus).
Giant 'žvakaća guma' Gumnetic Chewy Pad - dizajnerski jastuk za velike i male

Japanski kreativci razvili su više od neobičnog dizajna Jastuk za krug od žene - Udoban jastuk za samohrane ljude.
Ženski jastuk na krovu - udoban jastuk za samohrane ljude

Jastuk s medvjeđim vučem - jastuk za djecu i odrasle koji skriva svog voljenog medvjeda. Poljski dizajner May Ganzhenik (Maja ganszyniec) jastuk je dizajnirao u naglašenom ozbiljnom stilu. Gledajući klasičnu snježno bijelu jastučnicu, nitko neće pogoditi da se krpeni prijatelj vlasnika kompleksa krije unutra Jastuk s medvjeđim vučem, Da biste vidjeli medvjeda, samo morate okrenuti jastuk iznutra.
Wollip-Bear Jastuk - dizajnerski jastuk za skrivanje za one koji skrivaju svoju omiljenu igračku

Ogroman jastuk LightMate jastuk za tijelo od Francesca Lanzavecchia (Francesca lanzavecchia) ne samo da sjaji, već i grije. Duljina i širina ovog "oblaka" dovoljna je da u njega zamotate glavu ili pola tijela.
Jastuk 'oblak' LightMate tijelo jastuk Francesca Lanzavecchia

Jastuk za vrat Evolution - Pribor za spavanje dizajniran za putnike. Jastuk je opremljen džepom za uređaje. Zahvaljujući tome, vlasnik Jastuk za vrat Evolution možete slušati glazbu sa pametnog telefona ili igrača bez straha da će se izgubiti ili pasti ispod sjedala.
Evolution Neck Jastuk - dizajnerski jastuk za ljubitelje glazbe

Zauvijek pokrivač od BCXSY - hibrid jastuka, deka i madraca. Takva se višesatna stvar svidjeti onima koji su neprestano u pokretu ili često mijenjaju prebivalište i zato ne žele puno uzgajati.
Forever Blanket BCXSY - dizajnerski jastuk prekrižen madracom i pokrivačem

Ljubitelji Tetrisa cijenit će slagalicu Plišani tetris blokovi, Prodaje se u stranim internetskim trgovinama po cijeni od 30 dolara.
Plišani tetris blokovi - puzzle jastuk za obožavatelje Tetrisa

Jastučni jakni - ugodne jastuke-odjeće iz Ximena Orozzo (Ximena Orozco). Dizajner naglašava da se za jastuke-jakne koriste samo stare stvari, koje su prethodni vlasnici napustili.
Jastučni jastuci Ximena Orozco - ekološki dizajnirani jastuci za velike i male

Pogledajte video: The Great Gildersleeve: New Neighbors Letters to Servicemen Leroy Sells Seeds (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar