SOS: prijenosni gumb alarma izgleda kao moderan ukras

Prijenosni gumb alarma Athena pomaže u sprečavanju kriminala

Opasnost vreba posvuda. Pogotovo u mraku. Naročito mlade žene. Pa čak i ulaz u vaš dom nakon zalaska sunca može vas uplašiti ne gorim od horor filma. Pomoći će djevojkama da izbjegnu neugodne situacije prijenosni gumbi alarmaprerušen u ukrase.
Prijenosni gumb alarma Athena pomaže u sprečavanju kriminala

Spremnici s plinom i omamljujuće puške postali su česti gosti ženskih torbica. Projekt može postati nova riječ u samoobrani Atina ( "Athena"). Nazvana po starogrčkoj božici pravednog rata i mudrosti, Athena je prijenosni gumb alarma, koji se može aktivirati brže nego izvaditi šoker iz džepa.
Prijenosni gumb alarma Athena pomaže u sprečavanju kriminala

Prijenosni gumbi alarma uspješno su prikriveni kao dizajnerski nakit. Athena je mali magnetski isječak koji se može nositi kao privjesak ili broš. Moderan dodatak Bluetooth i kad pritisnete gumb, šalje se s telefona poruke tražeći pomoć i geografsku lokaciju primateljima s unaprijed odabranog popisa kontakata.
Prijenosni gumb alarma šalje alarm i geolokaciju unaprijed odabranim kontaktima

Da biste izbjegli lažne alarme, pritisnite gumb najmanje tri sekunde. Budući da će proći neko vrijeme između primanja alarmne poruke i dolaska na mjesto potencijalnog incidenta, Athena je dodala još jednu, „neposrednu“ funkciju. Pritiskom na gumb se također aktivira alarm, Dekoracija počinje stvarati buku od 85 decibela što može preplašiti počinitelja i privući ljude da pomognu.
Atensin prijenosni gumb alarma djeluje poput alarma

grmljavina - tvorci prijenosnih tipki alarma - već su započeli rad na poboljšanju projekta. Ubrzo će Athena dobiti drugi, tihi način rada, kao i mogućnost automatskog poziva službe spašavanja.

Prijenosni gumbi alarma pomoći će u sprječavanju kriminala ili u slučaju nepredviđenih zdravstvenih problema: ozljeda, nesvjestica, srčanih udara, u slučaju nepredviđenih zdravstvenih problema: ozljede, nesvjestice, srčanih udara.
Prijenosni gumb alarma Athena pomaže u sprečavanju kriminala

Dizajneri roava vide glavni zadatak kao doprinos izgradnji svijeta u kojem žene ne trebaju gumb alarma za izlazak navečer. Stoga je tako važno da kreatori nakita s funkcijom samoobrane pokrenu svoje dijete u „velikoj“ proizvodnji. Do svibnja 2016. projekt prikuplja sredstva na crowdfunding platformi kikstarter.
Još jedno neobično sredstvo samoodbrane - dizajnerski otvarač za boce i samoobrana.

Pogledajte video: Our Miss Brooks: Exchanging Gifts Halloween Party Elephant Mascot The Party Line (Travanj 2020).

Ostavite Komentar