Namještaj za rad i slobodno vrijeme. Pregled kreativnih tablica za djecu i adolescente

Pregled tablica kreativnih djece

Tvrdeći da je sve najbolje za djecu, treba razmišljati ne samo o hrani, odjeći i opuštanju, već i o okruženju u kojem dijete mora rasti i razvijati se. A u ovom slučaju govorimo ne samo o "vremenu u kući", to bi trebalo zadano održavati na odgovarajućoj razini, već i o unutrašnjosti i uređenju dječje sobe, gdje beba provodi puno vremena opuštajući se, igrajući se i proučavajući. I našem današnjem pregledu je posvećen najkreativniji stol za djecu od modernih dizajnera.

Dječji stol za crtanje kredom

Dječji stol za crtanje kredom
Dječji dizajnerski stolovi za crtanje kredom

Kreativnost je, kako mnogi kažu, dar od Boga koji se daje osobi od rođenja. Stoga nikada nije prerano dati djetetu pravi alat za otkrivanje svojih kreativnih sposobnosti i talenata. Dakle, nakon što je vrtić opremio takvim stolom, čija radna površina izgleda poput ploče, dijete će imati priliku nacrtati svoje prve grafite na zidu u nježnoj dobi od tri do pet godina.

Kreativni stol za malog umjetnika

Dječji stol za kreativnost u obliku palete i staklenki s bojom
Stol za malog umjetnika
Dječji stol za djecu koja vole crtati

A talent budućeg slikara sigurno će pomoći razviti i povećati jednu od ovih tablica za dječju kreativnost. Dizajnirani su posebno za onu djecu koja se privlače bojama i četkicama, olovkama i kemijskim olovkama, koje potom oduševljeno voze po tapetama i zavjesama, laganom majčinom kaputu ili bijelim jastučićima na jastucima. Naravno, ovo je pretjerivanje i šala, ali u svakoj šali, kao što znate ... Dakle, kreativne stolove za buduće umjetnike sa sigurnošću možemo nazvati sjajnim izumom modernih dizajnera.

Kreativni stol za malog inženjera

Dječji stol, koji je prikladan za crtanje i učenje
Dječji stol za budućeg autora crteža i skica

Pa, naravno, ne možete bez kreativnih stolova za djecu koja ne zanimaju lovorike umjetnika i majstora ulične umjetnosti. Ako je dijete ozbiljno i promišljeno, možda bi trebalo biti inženjer, dizajner svemirskih brodova ili podmornica ili čak uspješan arhitekt, autor nevjerojatnih nebodera na umjetnim obalama Abu Dabija. Za to su se pobrinuli dizajneri, izdavši nekoliko dječjih stolova za buduće inženjere i arhitekte.

Dječji stol s raznobojnom radnom površinom

Dječji stol nalik višebojnom bloku bilješki za pisanje

Projekt je vrlo osebujan, nalikuje ne toliko tablici, koliko stupcu raznobojnih slojeva-blokova. Baš poput bloka raznobojnih letaka za bilješke, koji obično leži na stolu s tajnicom, upraviteljem ili bilo kojim drugim uredskim radnikom. Prednost takvog dječjeg stola je u tome što možete crtati i pisati izravno na stolu jer se površina papira može ažurirati nekoliko desetaka puta dnevno. Postupno će se pretvoriti iz bijele u crvenu, zatim žutu, zelenu, ružičastu ... Nije li to stvarno zabavno?

Kreativni stol za malog pisca

Minimalistički stol za crtanje, minimalan stol s papirnim vrhom

Izradio Domodinamica, ovaj minimalistički stol za crtanje djeluje na istom principu kao i gore opisani šareni. Istina, ova će opcija stola s papirnim radnim pločama biti mnogo praktičnija: na njega možete jednostavno popraviti novi svežanj bijelog papira, a dijete će opet moći razviti svoj talent umjetnika ili pjesnika.

Dječji stol u stilu školskog autobusa

Dječji stol u obliku autobusa, školski autobusni stol
Dječji stol u obliku autobusa, školski autobusni stol

Pa, tko od današnjih roditelja nikad nije završio čitanje, dovršavanje, dovršavanje domaćih zadataka ujutro u autobusu, neposredno prije nastave? Škola školskog stola za dizajn dizajnirana je u stilu tradicionalnog žutog autobusa koji djeca iz Sjedinjenih Država prevoze u škole. Ali čak i ako dijete ne zna točno koji autobus podsjeća na njegov mali stol u vrtiću, sigurno će mu biti drago što izgleda tako žuto, vedro i pozitivno.

Dječji stol u stilu Pacmana

Stol za crtanje ladica sa skrivenom kutijom s blagom

Vrh ove tablice, iako podsjeća na hrabrog Kolobok-Pakmana, ali zapravo je autorova ideja sagrađena potpuno drugačije. Dizajnerski dječji stol zajedno sa stolicom naziva se Doodle Drawer Desk, ali bit će koristan ne samo onim obiteljima u kojima dijete strasno crta. Tajna kutija u drvenoj stolici može pohraniti ne samo alate za crtanje, već i knjige i bilježnice, igračke i društvene igre, pa čak i ona dječja "blaga" koja se nikome ne mogu pokazati ... iz različitih razloga koje je izmislio mali sanjar.

Izvorni stol za djevojčice

TableTot, dječiji namještaj u obliku posuđa za igračke

Sjećam se da je u djetinjstvu svake djevojčice, najpoželjniji dar za praznik bila velika lutka koja je izgledala poput bebe, ili set igračaka za posuđe za kuhanje večere za lutkarsku obitelj i priređivanje večere za ostale igračke. Set dječjeg namještaja TableTots također neće ostaviti ravnodušnim nijednu djevojčicu: iako nije „pravo“ igračko posuđe, ali vrlo je slično njemu. Osim toga, svijetle boje dječjeg stola i stolica izrađene od prirodnog drva ukrasit će unutrašnjost dječje sobe, čineći je pozitivnijom, zabavnijom i originalnijom.

Dječji stol Stol za životinje

Stol za životinje, stol malih životinja
Stol za životinje, stol za djecu u obliku male životinje

Da vam kažem istinu, ovaj dječji stol, iako se zove Životinjski stol, ali podsjeća na malu životinju vrlo daleko. Autor projekta, belgijski dizajner Quentin de Coster (Quentin de Coster), dizajnirao ga je prema skicama iz dječjih crteža - tako nekako, petogodišnjaci slikaju psa. Četiri noge, torzo, to je stolni stol i glava, to je polica za listove papira, časopise ili knjige. Pas je čovjekov prijatelj, a stol Životinjski stol pouzdan je "prijatelj" malog umjetnika.

Pogledajte video: Tiho Oruzje za Mirne Ratove engl Silent Weapon For Quiet Wars (Ožujak 2020).

Ostavite Komentar