Kućica - raj za dijete

Kućica - raj za dijete

Djeca, puno više od odraslih, trebaju bajku. I stvaranje bajke kod kuće nije tako jednostavno, ali dizajneri to pokušavaju učiniti. A ispostavit će se samo ako dijete ima osamljeno mjesto na kojem možete sjediti i biti sam.
Kućica - raj za dijete
Kućica - raj za dijete

Da, da, djeca vole biti sama. Prema mjestu Kulturologiya.ru Upravo to uvjerava nas u duetu španjolskog dizajnera Josuéa Gamonal & Vicente Porres, s kojim su pobijedili u dizajnerskom natječaju s vrlo dugim imenom Third Maria Martinez Otero Industrially-Produced Designer Furniture Award. Dizajneri su bili upitani za temu - "Svemir djeteta", gdje je bilo potrebno stvoriti takav namještaj za djecu koji bi personificirao bajku i magiju. Mislim da je s spomenutim duetom prošlo s praskom. Nudili su ne samo mjesto na kojem se dijete može sakriti (a djeca ga toliko vole). Na vrhu ove malene kolibe mogu biti igračke, knjige, mali jastuci koji dolaze s kitom.
Kućica - raj za dijete
Kućica - raj za dijete

Ali u samoj kolibi dijete može sjediti - čitati, sakupljati konstruktora, igrati se. Samo, mislim, potrebno je držati ili suspendirati lampu kako dijete ne bi pokvarilo oči iz djetinjstva. Također, grančice se mogu koristiti kao kuke za odjeću ili objesiti kolibu pokrivačem - tada će dijete sigurno biti skriveno od svih. Također, roditelji se ne mogu ne radovati zelenoj boji koja se smatra izuzetno ugodnom za oči, a posebno dijete.
Kućica - raj za dijete
Kućica - raj za dijete

Pogledajte video: 101 dalmatinac prevod na hrvatski jezik crtić za djecu (Veljača 2020).

Ostavite Komentar