Fantastični satovi za žene. Multi sat s Navigatorom i Geiger Counter-om

Multi Watch, neobičan sat s dodacima

Nevjerojatno je koliko brzo je takav nepopularni uređaj poput Geiger-ovog šaltera gotovo uhvatio za igrače, satove i e-knjige po potrebi. Nakon nesreće u Fukušimi, čvrsto se nastanio u gotovo svakoj obitelji. Očito je to razlog što ju je francuski dizajner Patrick učinio jednim od glavnih elemenata neobičnih dizajnerskih satova za žene koje se nazivaju Multi sat.

Lijepa zakrivljena narukvica neobičnog sata s tankom zmijom omota se oko elegantnog ženskog zgloba. Na njemu nema brojeva ni strelica - samo LED markeri i zakrivljena traka svjetla koja označavaju vremenske intervale. Markeri su odgovorni satima, svjetlima na traci - minutama. Ali nije samo to što se ovaj uređaj zove Multi Watch.
Fantastični satovi za žene Multi Watch
Konceptualni šetači s dodacima

Dodatni elementi koji omogućuju da se neobični sat može nazvati "multi" su već spomenuti Geiger brojač i GPS-navigator. Naravno, uklonjivi su, jer sat nije slučajno nazvan ženskim. Kako se ne bi opteretili prekrasnom tankom narukvicom, dizajner je odlučio spojiti dodatne elemente na šetače poput USB bljeskalice. Dakle, Geiger brojač, koji se povezuje s narukvicom, pokazat će ne samo razinu zračenja, već i Multi Watch može pretvoriti u sat s elektroničkim biranjem. A navigator će, naravno, biti nezamjenjiv ako će dama krenuti automobilom po gradu ili ga napustiti.
Multi Watch, satovi s dodacima za flash pogon

Dizajner tvrdi da se ovaj koncept može razvijati beskonačno, dolazeći s novim dodatnim elementima. Možda je upravo to sat koji moderne žene trebaju?

Pogledajte video: Imate nesanicu? Postoji metoda posle koje ćete zaspati za MINUT (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar