Furor u automobilskom dizajnu: radikalne vijesti iz Srednjeg kraljevstva

Drugi Teslin ubojica je kineski kupe BAIC Arcfox-7.

Brzo rastuće tržište automobila u Kini više nije zadovoljno jeftinim strojevima tradicionalnog oblika proizvedenim starim tehnologijama. Novi predmeti predstavljeni na sajmu automobila u Pekingu jasno pokazuju: inženjeri iz Srednjeg kraljevstva nastavljaju odabrani put kako bi stvorili moderne moderne automobile koji mogu učiniti opasnu konkurenciju tradicionalnim markama.

400-jaki sportski automobil Qiantu K50


Ovaj električni automobil s dva motora pojavio se u prodaji 2017. godine. Automobil je dobio aluminijski okvir i karoseriju od ugljičnih vlakana. Mala težina omogućuje vam da ubrzate od 0 do 100 km / h u 4,6 sekundi - dobar rezultat za hibridni automobil po ovoj cijeni.
Svijetli dizajn azijskog stila.
Sportski kupe ima vrlo „mišićavu“ krmu.

Tijelo je aerodinamično usmjereno, s minimalnim brojem oštrih rubova. Za verziju kupea, na krovu su montirani solarni paneli koji pune električni sustav automobila.
Unutrašnjost je izrađena u crnoj i crvenoj boji, tradicionalnoj za sportske automobile.

U unutrašnjosti glavnu pažnju privlače sportska sjedala, kao i velika dodirna tableta na prednjoj ploči - glavni element infotainment sustava.
Cijena Qiantu K50 iznosit će oko 100.000 dolara, ali još nije poznato hoće li se ovaj model prodavati izvan Kine.

IAT Kalman - 1.850.000 dolara Stealth SUV

Ratnički izgled elitnog kineskog džipa veliki je interes za vozače.

IAT očekuje da će izbaciti ograničenu seriju od 10 Kalmanovih vozila. Za nevjerojatan iznos, u ponudi je 6-metarski agresivni SUV s V10 motorom i putničkim kabinom, u potpunosti izrađen po mjeri.
Sjeckani karoserijski paneli montirani su na Fordov okvir F-450 kurva.

Električni automobil Arcfox-7

Dizajn BAIC Arcfox-7 izrađen je u stilu najboljih talijanskih bodybuildersa.

Automobil vozi isključivo strujom. Punjenje baterije omogućuje vam da vozite do 270 km s maksimalnom brzinom od 260 km / h. Ovi su pokazatelji tek malo inferiorni u odnosu na karakteristike eminentnog Teslinog modela S.
Agresivni difuzor i konveksna krila tvore neobičan izgled stražnjeg dijela električnog automobila.

Veliko područje stakla i elegantna plava traka duž karoserije skrivaju prilično velike dimenzije automobila. Motor se pokreće pritiskom na tipku kojom se skenira otisak vozača. BAIC Arcfox-7 u prodaju je stigao krajem 2016. godine.
Također od velikog javnog interesa električni automobil LeEco LeSEE i plinska turbina Techrules AT96.

Pogledajte video: Subliminal Message Deception - Illuminati Mind Control Guide in the World of MK ULTRA- Subtitles (Veljača 2020).

Ostavite Komentar