Zašto hoteli i restorani uvijek prave rupe u kanti i zašto ne boli ponavljati nakon njih

Zašto napraviti rupe u spremniku za smeće.

Tko voli izvaditi smeće? Teško da postoji osoba s tako krhkom organizacijom duše i specifičnim ukusima. Ali učiniti neugodnu kućansku dužnost malo manje "teškom" sasvim je moguće. Pogotovo ako posuđujete iskustvo iz uslužnog sektora i kantu opremite dodatnim otvorima. Ovako će to pomoći.
Kad se sjetite da je vrijeme da izbacite smeće.

Najčešće ljudi ne mogu biti prisiljeni baciti smeće štapom sve dok sadržaj kante ne "mirisav" vulkan izbije preko ruba. Što učiniti, zaboravnost nije porok. Ali samo dobiti vreću s prekrivenim smećem iz spremnika je zadatak sa zvjezdicom. Sigurno će nešto biti na podu, rukama ili na putu do ulaznih vrata. Jednom riječju, fu. Ali čak i najzaboravniji i najsmrtonosniji olakšat će im život ovim profesionalnim trikom. Iznošenje smeća iz kante bit će lakše i, što je najvažnije, vaše će ruke ostati čiste.
Naljepnica "pointer".

Evo kako to učiniti u hotelima i kuhinjama mnogih restorana. Na stražnju stranu kante, negdje niže, zalijepite komad trake ili samoljepilo.
Bolje je napraviti dvije rupe.

Sada je preko oznake izbušena rupa, a sama naljepnica je uklonjena.
Postavljamo paket.

U pripremljenu kantu stavite vrećicu za smeće, kao i obično. Pa u čemu je korist?
Dobiti čak i pretrpan paket bit će mnogo lakše.

A prednosti su očite. Sad kad postoji dodatna rupa za zrak u spremniku, bit će mnogo lakše iz nje izvući vreću za smeće. On će se "iskočiti" i ne hvatati kantu za sobom, kao obično. Pogotovo kad je paket pun. Isprobajte sami i osjetite razliku.
Evo takve slike više neće biti.

Usput, o tajnama uslužnog sektora. Jeste li znali što osoblje kafića stavi u perilicu posuđa i zašto ne škodi isto?

Pogledajte video: Classic Movie Bloopers and Mistakes: Film Stars Uncensored - 1930s and 1940s Outtakes (Ožujak 2020).

Ostavite Komentar