Pileći pile i spreman: otvarač noža koji će uvijek biti pri ruci

Sjajan džepni nož.

Trebate napuniti svoj arsenal "svakodnevnih stvari"? Zatim biste trebali detaljnije pogledati ovaj prekrasan nož za otvaranje džepova za svaki dan. Takav alat neće zauzeti puno prostora, neće se izgubiti i neće propasti u najtežim uvjetima. Povrh svega, novost je također prilično stilski.
Izvrsno svakodnevno sredstvo.

Dobro je imati univerzalni alat u džepu, uglavnom mali nož. Nož je općenito divan alat za kućanstvo koji može značajno olakšati rutinu svakodnevnog života. Rezati viseću nit, izvijati nešto kako biste se otvorili, odrezati komad nekog materijala, odvrnuti ili uviti nešto - to su samo nekoliko svrha noža. Naravno, za većinu ovih zadataka ne trebate imati ogromnu sječivu, već samo alat s vrlo malom oštricom.
Malo veća kutija.

Izvrsna opcija za univerzalni nož može biti potpuno novi Heinnie Haynes karabiner nož, vrlo kompaktan i jednostavan alat za svakodnevne zadatke. Ono što je najvažnije, ovaj se alat može opisati kao "lako dostupan". To se odnosi i na opću upotrebljivost i na cijenu gadgeta.
Nevjerojatno ugodno.

Nekoliko riječi treba dati funkcionalnosti novih predmeta. S tim u vezi, karabinski nož Heinnie Haynes zadovoljit će ogromnu većinu potrošača. Pored noža, set uključuje otvarač i čep od čepa. Takav nož možete sigurno uzeti sa sobom u prirodu. Zanimljiv detalj je prisutnost male karabine u donjem dijelu ručke. S njom se nož može pričvrstiti na odjeću, ruksak ili lanac pričvršćen remenom ili džepom, zbog čega je gotovo nemoguće izgubiti nož.

Kada se preklopi, nož će biti malo veći od kutije za šibicu. Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika razreda 404A i ima titanski premaz. Dakle, nož se ne boji ni najtežih, negostoljubivih uvjeta za alat i ne zahtijeva "nakit" njegu.
Nastavak teme 18 nevjerojatnih stvari za ukrašavanje vaše kuhinje i olakšavanje kuhanja dva puta.

Pogledajte video: Marinirana piletina u foliji sa povrćem - brzo,lako,jednostavno (Travanj 2020).

Ostavite Komentar