Svinjetina žudi za osvetom. Project Furf Design Studio

Piggy Bank osveta, ili osvetnica piggy bank

Keramičke piggy banke imaju najtužniju sudbinu. U jednom lijepom trenutku, bilo da se radi o novogodišnjoj noći ili rođendanu ili najobičnijem, ali ne manje divnom danu, netko će doći i udarati glavom čekićem kako bi izvukao nakupljenu sitnicu. Kao rezultat toga, svi su sretni - osim nesretnog zaušnjaka, koji je bio svinjac prije nego što se pretvorio u hrpu fragmenata. Ali sve je ograničenje, a svinjske svinje napokon puknu strpljenjem, tako da su se spremni braniti i osvetiti!

Štoviše, svinje su sakupljane istim oružjem od kojeg njihova braća obično umiru - čekićem. Recite, tko će nam doći čekićem - i uzmite čekić. Međutim, ovaj pothvat još uvijek ne spašava keramičke prasadi od smrti - samo će pomoći da brži i ugodniji. Ne morate tražiti čekić, ciglu ili bilo koji drugi težak predmet: nesretni "osvetnik" sve je ponio sa sobom.
Piggy Bank osveta, ili osvetnica piggy bank
Piggy Bank osveta, ili osvetnica piggy bank

Ovaj simpatični suvenir za piggy zvane Revenge of Piggy Bank dizajnirao je Furf Design Studio. Divan suvenir za praznik, poklon za Novu godinu ili samo poklon, bez puno razloga. Doista, upravo takve smiješne sitnice čine svijet svjetlijim od osmijeha naših bliskih i dragih osoba.

Pogledajte video: Blind students create chairs for Invisible Design Project initiative (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar