Energija vatre. Kako napuniti telefon u prirodi, pregled uređaja

Vanjski punjači

odlasci prirodi oni su dobri barem zato što nas odvajaju od televizora i računala barem neko vrijeme. Međutim, postoje tableti i mobilni telefoni koji mogu prilično dobro funkcionirati i izvan civilizacije. Istina, brzo se isprazni. Ali danas ćemo razgovarati više uređajašto će dopustiti napuniti vaš mobilni uređajičak i ako je najbliži izlaz udaljen 100 kilometara.

Pećnica BioLite
BioLite Peć je kompaktan prijenosni plamenik koji se može koristiti na pješačkoj stazi, i kao peć i kao punjač za mobilne uređaje. Ovaj neobični uređaj iz drva za ogrjev radi. Štoviše, BioLite štednjak je opremljen sustavom apsorpcije dima, koji smanjuje njegovu količinu za 95 posto, u usporedbi s otvorenom vatrom.
Pećnica BioLite

USB punjač na svijeći
Uređaj s USB punjačem na svijeći bio bi neophodan ako iznenada uđete u osamnaesto stoljeće sa svojim iPadom! Uostalom, to je uređaj koji prima energiju kada se zagrijava na svijeći, i može je koristiti za punjenje naprava. Međutim, čak i sada USB punjač sa svijećama može biti vrlo koristan kada je u kući odavno isključena struja.
andle USB punjač

Termoelektrične čizme Orange Power Wellies
Kreatori neobičnog para cipela Orange Power Wellies predlažu da vaše uređaje napunite toplinom vlastitog tijela. Ove tehnološke čizme, poput narukvice Dyson Energy, iskorištavaju kontrast između ljudske tjelesne i temperature zraka. Energija primljena na tako nevjerojatan način otići će u vaš telefon ili tablet.
Termoelektrične čizme Orange Power Wellies

Pan ručka TES NewEnergy punjač
TES NewEnergy Charger vrlo je neobična kapela (ručka za lonac ili tavu) koju je potrebno pričvrstiti na spremnik hrane ili vode zagrijan na vatri. Rezultirajuća toplina pretvorit će se u električnu energiju iz koje možete puniti mobilne uređaje.
Pan ručka TES NewEnergy punjač

Pogledajte video: Energija elementa Vatre (Ožujak 2020).

Ostavite Komentar